Ce folie de protecție pentru telefon am

Până de curând mi-am ținut telefonul fără husă și fără folie de protecție. Eu, de obicei sunt foarte grijulie cu telefonul. Nu îmi place să fie spart sau prea zgâriat. Parcă nu îl mai suport, dacă nu arată bine. Chiar și atunci când îmi iau un telefon nou pun mult preț pe aspect. Trebuie să arate bine, să îmi placă design-ul lui. Partea tehnică o las în grija soțului, care se asigură că aleg ceva care să îmi acopere nevoile și că după două luni nu voi începe să mă plâng de el.

Lucrurile s-au cam schimbat în ultima perioadă. Albert a crescut și este la faza aceea enervantă, când trântește orice prinde. Așadar, telefonul meu a fost trântit de n ori, pe gresie sau parchet, atuncat după pat sau după calorifer. Ei, bine, pot să spun că telefonul meu, Huawei P20 Lite, este un telefon erou. Exceptând faptul că are câteva zgârieturi, încă arată și funcționează foarte bine.

clasic smart protection folie de calitate

Dar, cum orice minune nu ține la nesfârșit, m-am gândit că este cazul să îl protejez. I-am pus o husă tare simpatică și rezistentă, dar și o folie de protecție.

Ce folie de protecție am ales

Am ales o folie de protecție Smart Protection pentru Huawei P20 Lite. Folia de protecție Clasic Smart Protection pare a fi o folie clasică, simplă dar nu este deloc așa. Această folie are patru straturi. Unul protejează display-ul de zgârieturi. De fapt, este creat din polimeri elastomeri care, după cum zic cei de la Smart Protection pe site, „se vindecă” în timp și elimină zgârieturile fine. Un alt strat este pentru calitatea optică, iar unul de dispersare a șocurilor. Al patrulea strat este din silicon activ. Acesta oferă o aderență perfectă și anduranță ridicată.

Folia nu influențează deloc aspectul telefonului, culorile pe care le afișează sau sensibilitatea display-ului la atingeri. Așadar, nu este nevoie să aplic o presiune mai mare atunci când folosesc telefonul, iar acest lucru este un mare plus. Poate vă așteptați să fie o folie groasă, având patru straturi. Ei, bine, are doar 0,2 mm. Sună bine, nu-i așa?

folie de protectie huawei p20 lite

Folia a ajuns la mine într-o cutie foarte faină, profi. În ea am avut și instrucțiuni, micofibră, un card și un smart spray. Se aplică foarte ușor și rapid. Sarcina i-a revenit soțului și nu i-a luat mai mult de 3-4 minute.

Folia mea este simplă, protejează doar display-ul telefonului. Dar, am văzut că putem opta și pentru protejarea lateralelor sau a spatelui, pentru câțiva bănuți în plus. Acum că am văzut cât de calitativă e, mă gândesc serios să îmi îmbrac tot telefonul cu Clasic Smart Protection.

You may also like...

2 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Si eu folosesc folie de sticla si husa de protectie.

  2. Dana spune:

    Chiar am nevoie de o folie de protecție bună, numai dezamăgiri am avut până acum cu produsele alese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial