Frumusețea Medusei și Sângele Viridianei – două cărții pentru copii de neratat

Știți deja că suntem mare fani ai Editurii Paralela 45. Mereu găsim ceva interesant pe site, fie că suntem în căutare de cărți pentru mine, pentru Albert sau pentru Maia. Cu alte cuvinte, la Editura Paralela 45 găsim cărți potrivite pentru toate vârstele.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre două cărți pentru copii de cel puțin 8 ani. Două cărți interesante, care stimulează imaginația copiilor.

Mica Vrăjitoare – vol II: Sângele Viridianei – Lene Kaaberbol

mica vrajitoare,carte copii, volumul 2 ,sangele viridianei

Despre primul volum al seriei Mica Vrăjitoare v-am vorbit aici. În al doilea volum, la un an de la prima aventură pe care mica vrăjitoare Clara a trăit-o, începe să se obișnuiască cu ea, cu ceea ce este de fapt. Pisica îi este în continuare alături, chiar și atunci când Oscar – prietenul Clarei – este răpit.

Clara este din nou nevoită să o confrunte pe Chimera și să își apere puterile. La fel ca și primul volum al seriei, Sângele Viridinei este foarte bine scris. Este alert, iar personajele sunt ușor de îndrăgit. Seria Mica Vrăjitoare poate fi comandată de aici.

Frumusețea Medusei și alte chipuri mitologice – Sabina Colloredo

frumusetea meducei si alte chipuri mitologice

Frumusețea Medusei și alte chipuri mitologice de Sabina Colloredo este o introducere foarte plăcută și reușită în mitologie. Perfectă pentru copilașii care au împlinit 8 ani, curioși din fire.

În Frumusețea Medusei și alte chipuri mitologice de Sabina Colloredo, copiii pot citi poveștile mitologice ale eroilor despre care fie au mai auzit, fie vor vorbi mult timp de acum înainte. În carte, găsim și ilustrații, care îl vor ajuta pe copil să își imagineze mai bine chipul lor.

Frumusețea Medusei și alte chipuri mitologice de Sabina Colloredo se poate comanda de aici, acum cu reducere.

You may also like...

2 Responses

  1. Dana spune:

    Ce poveste frumoasa!

  2. Ce carticele frumoase! Au niste super carti cei de la Paralela 45.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial