Fugi, Rose, fugi! de Dolly Parton și James Patterson

Cine nu a auzit de Dolly Parton? Este o emblemă a muzicii. Este talentată și originală. Așadar, fiind fan al muzicii sale, atunci când am văzut că la Editura Corint de traduce Fugi, Rose, fugi! de Dolly Parton și James Patterson mi-am dorit să văd cât de reușit este romanul. Recunosc că nu văzând și numele lui James Patterson acolo știam că nu prea e posibil să nu fie reușit.

Fugi, Rose, fugi! de Dolly Parton și James Patterson este un roman lejer, simpatic, suficient de dinamic și cu un strop de suspans. Personajele create sunt simpatice și se fac plăcute încă de la început.

 Fugi, Rose, fugi! de Dolly Parton și James Patterson

„Da, Dolly Parton, care a contri­buit la intriga acestei povești ( Fugi, Rose, fugi). Oare umbre din trecutul ei o bân­tuie? Parton a scris douăsprezece cântece special pentru această carte!” Library Journal

AnnieLee este o tânără extrem de talentată, care a venit în Nashville mânată de dorința de a face muzică, dar și de a fugi de trecutul său. A ajuns în oraș fără mai nimic și fără a avea o siguranță în noul oraș. Așadar, AnnieLee supraviețuiește cu greu.Dar acest lucru nu o descurajează. Ia barurile la pas, încercând să găsească un loc în care să cânte și poate chiar să câștige ceva.

Dar, Nasshville e plin de tineri care doreau să se facă cunoscuți. Așadar, nu e primită cu brațele deschise, ci trebuie să lupte pentru a avea ocazia să cânte.

În barul cu muzică live Laba Pisicii i s-a oferit această șansă, iar AnnieLee a profitat din plin de ea, fără să știe că talentul său a fost recunoscut și în curând o va cunoaște pe faimoasa Ruthanna.

Ruthanna a ales să se retragă de pe șcenă, dar nu a renunțat cu totul la muzică. Atunci când o cunoaște pe AnnieLee, este plăcut surprinsă de aceasta. Așadar, în cele din urmă, o ia sub aripa sa.

AnnieLee se bucură de tot ceea ce i se întâmplă, dar curând își dă seama că trecutul nu a uitat-o și că mereu trebuie să se uite peste umăr.

De ce anume fuge tânăra artistă? Va reuși vreodată să trăiască fără griji?

Fugi, Rose, fugi! de Dolly Parton și James Patterson a apărut în colecția Leda Bazaar. Se poate comanda de aici.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial