Gallant – conacul bântuit și Arta de a fi liber

Cred că ați observat cât de multe edituri și librării au fost prezente la #bloggeritelacastel. Nici că se putea altfel, cititul fiind pasiunea noastră comună. Printre editurile prezente a fost și Bookzone – o editură dragă mie, unde găsim tot mai multe cărți frumoase și diverse.

Comand lunar câte ceva de pe site-ul lor și mereu sunt încântată de achizițiile făcute. La evenimentul nostru de la Iași, Bookzone ne-a surprins cu un pachet drăguț, format din două cărți și o sacoșă personalizată. Cartea de ficțiune am citit-o repede, nu la mult timp după ce m-am întors de la eveniment. Cea de dezvoltare personală doar am răsfoit-o, deocamdată.

Gallant - conacul bântuit și Arta de a fi liber, bookzone, carti noi, carti de dezvoltare personala

Arta de a fi liber – Nedra Glover Tawwab

Această carte de dezvoltare personală este bestseller-ul New York Times cu cea mai rapidă ascensiune. Nedra Glover Tawwab este un terapeut cu experiență, care ne prezintă cele mai simple modalități de a stabili limite.

Ce ar trebui să învățăm de fapt din această carte? Să stabilim limite sănătoase, care să ne ajute să fim împăcați cu deciziile noastre, să reunuțăm să facem lucruri pe care nu dorim să le facem sau care ne fac rău la nivel emoțional. Să învățăm să spunem nu, fără a-i supăra sau jigni pe cei din jur. Aplicând metodele propuse de acest terapeut, relațiile cu cei din jur vor fi îmbunătățite, iar calitatea vieții va crește, de asemenea.

Arta de a fi liber de Nedra Glover Tawwab se poate comanda de aici.

Gallant – conacul bântuit de V.E. Schwab

Gallant - conacul bântuit și Arta de a fi liber, bookzone, roman fantasy

Gallant – conacul bântuit nu e prima carte scrisă de V.E. Schwab pe care o citesc. Cândva, la începutul anului, am citit Viața invizibilă a lui Addie LaRue. Mi-a plăcut extraordinar de mult și chiar eram curioasă cum va fi și acest nou roman tradus la noi. Gallant – conacul bântuit de V.E. Schwab este diferit. Este un roman fantasy, gotic, care pe mine m-a captivat și pe care l-am citit repede.

Olivia locuiește la o școală de fete orfane și, deși simte că locul ei nu e acolo, reușește să se apere de celelalte fete și chiar să le inducă frică, ținându-le astfel la distanță. Atunci când la școală sosește o scrisoare ce poartă semnătura unui unchi despre care nu știa, Olivia este trimisă la Gallant. Plină de speranță, Olivia crede că viața ei se va schimba în bine. Că va o familie, o casă, un loc căruia să îi aparțină.

Spre dezamăgirea ei, nu este atât de bine primită la Gallant. Vărul ei o sfătuiește să plece. Dar unde poate Olivia pleca, când ea nu a avut niciodată o casă a sa sau pe cineva care să aibă grijă de ea? Curând totul devine și mai ciudat, deoarece Oliviei i se interzice să treacă de partea cealaltă a zidului, dar și să iasă afară după apus. Ce lucruri ascunde Gallant? Este casa mult visată de Olivia sau este un adevărat blestem?

Gallant – conacul bântuit de V.E. Schwab se poate comanda de aici.

You may also like...

2 Responses

  1. Silvia spune:

    Mie îmi place coperta!!!

  2. Eva Anca spune:

    Gallant am citit și eu și mi-a plăcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial