Gustări sănătoase

Mi-am dat seama că, de când cu perioada aceasta de izolare la domiciliu, mâncăm mai mult. Sau, mai exact, ronțăim mai mult. Nu știu dacă facem asta pe bază de stres sau, pur și simplu faptul că nu avem mai nimic de făcut, ne împinge spre dulapul cu gustări sănătoase sau nu tocmai.

Sincer, nu mă gândesc prea mult la asta. Stau mai mult în bucătărie făcând tot felul de deserturi sau mâncăruri, e drept, dar dacă acest lucru ne permite să ne luăm gândul de la situația în care ne aflăm și să trecem mai ușor peste această perioadă stresantă, sunt dispusă să trec cu vederea. Bineînțeles, atât timp cât nimeni nu exagerează.

gustari sanatoase

Gustări sănătoase de pe Nutrivita

Pentru a minimaliza efectele nocive ale dulciurilor, putem apela la gustări sănătoase. Pe nutrivita.ro găsim o mulțime de gustări potrivite pentru toți membrii familiei. Galete de orez am cumpărat mai mereu, iar cele de la Bjorg sunt tare gustoase. Biscuiții cu castane și miere pot fi o gustare apreciată de către cei mici. Pachețelul acesta din fotografie a dispărut înainte să apuc să îl miros măcar.

Shake-ul mi se pare o idee bună pentru menținerea greutății. Dacă simți că ai întrecut măsura la prânz, poți înlocui cina cu acest shake hrănitor. Bună idee, nu-i așa?

Pe Nutrivita găsim tot felul de gustări sănătoase. Mi se pare o idee bună să apelăm la ei, mai ales acum când trebuie să #stămîncasă. Din fericire, serviciul de curierat încă funcționează și am încredere că va funcționa până vom ieși din acastă situație extrem de neplăcută.

Mă bucur mult că am participat la Danube Bloggers Meet, unde am avut ocazia să fac cunoștință cu produsele de pe Nutrivita. Îmi place mult ideea de a testa înainte de a cumpăra efectiv un produs, iar acest eveniment mi-a oferit ocazia aceasta, atât cu produsele de pe Nutrivita, cât și cu alte produse. Despre o parte dintre ele v-am vorbit deja, despre restul produselor urmează să vă spun mai multe cât de curând.

You may also like...

3 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Foarte bune idei cu aceste gustari sanatoase, mai ales in perioada asta. Sa aveti pofta buna!

  2. Dana spune:

    Și gustos și sănătos, pofta buna!

  3. Biscuitii aia cu castane sunt genial de buni. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial