Hanorace bărbați – 6 modele cu glugă

V-am spus ieri că pe Newchic am descoperit o mulțime de haine bărbătești frumoase. Fie că vrei ceva simplu sau cu imprimeu, clasic sau mai modern, te invit să arunci și tu o privire pe site. Astăzi am selectat șase hanorace pentru bărbați, cu glugă. Mie mi-au plăcut și sper să fie și pe placul vostru.

Hanorac albastru, cu glugă și nasturi – hanorace bărbați

hanorace barbati

Primul model pe care vi-l prezint astăzi este simplu. Are glugă și doi năsturei simpatici la piept. Mi-a plăcut și materialul suprapus din partea de jos, care îl scoate din anonimat. Combinația dintre gri și albastru este una dintre cele mai reușite, după părerea mea. Așadar, sunt sigură că ar fi pe placul multor bărbați. Pe site îl găsiți și pe alte variante de culori. Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe henley shirt men și să alegeți ce vă place.

Hanorac cu glugă model simplu

hanorac cu gluga, hanorace barbati cugluga

În mens long cardigan am găsit acest model frumos, simplu. Eu l-am ales pe negru, dar puteți opta pentru altceva dacă doriți. Mi-au plăcut buzunarele, dungile de pe piept, dar și faptul că pare suficient de gros petru a fi purtat și în zilele răcoroase.

Hanorac cu model geometric imprimat

hanorac cu gluga si imprimeu barbati

În xxxxl hoodie am găsit acest hanorac bărbătesc imprimat cu model geometric. Mi-a plăcut foarte mult cum arată și se vede că este foarte gros și călduros. Așadar, cum să nu vi-l prezint și vouă? În acest moment poate fi comandat doar pe negru, dar să sperăm că se va reface stocul și pentru cele albastre.

Hanorac Oversized – hanorace bărbați

În blanket hoodies găsești tot felul de modele nu tocmai uzuale, precum acest model oversized. Este dintr-un material flaușat, călduros. Se găsește și pe albastru, dar eu zic că arată mai bine așa.

Hanorac cargo – hanorace bărbați

hanorac cu gluga

În cargo shirts am găsit acest model cu glugă și nasturi. Jumătate hanorac jumătate cămașă? Hmmm… Trebuie să recunoaștem că e deosebit.

Hanorac pufos și călduros

hnorace barbati cu gluga

Un hanorac pufos și călduros, perfect pentru zilele acestea de iarnă, nu putea lipsi din selecția mea. Este disponibil pe mai multe culori și îl găsiți în teddy hoodie.


Acestea sunt cele șase hanorace cu glugă pentru bărbați pe care am vrut să vi le prezint astăzi. Sper că v-au plăcut și vă doresc spor la cumpărături!

You may also like...

3 Responses

  1. Silvia spune:

    Foarte frumoase toate,bine de stiut !

  2. Tare faine sunt modelele alese de tine.

  3. Dana spune:

    Frumoase, comode și călduroase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial