În locul nepotrivit la timpul nepotrivit de Gillian McAllister

Am văzut În locul nepotrivit la timpul nepotrivit de Gillian McAllister la #reesesbookclub și mi-am dorit foarte mult să o citesc și eu. Părea o carte care să te țină cu sufletul la gură, exact așa cum îmi place mine. Am plasat rapid comanda pe Bookzone, iar imediat ce a ajuns coletul, m-am și apucat de ea.

Din fericire, nu am fost dezamăgită. Ba chiar din contră, am fost plăcut surprinsă să văd că în spatele acestei povești plină de elemente thriller și ficțiune, se ascunde o adevărată poveste de dragoste. Cititnd acest roman mi s-a confirmat încă o dată că minciunile nu aduc nimic bun, nici măcar atunci când sunt spuse pentru a proteja o relație de iubire.

În locul nepotrivit la timpul nepotrivit de Gillian McAllister

În locul nepotrivit la timpul nepotrivit de Gillian McAllister – „Pur și simplu ador această carte, sunt îndrăgostită de ea. Pagină după pagină, este atât de captivantă, încât nu m-am putut opri din citit. Și ce deznodământ, de necrezut întorsătura de la final.” – REESE WITHERSPOON

Trebuie să fiu de acord cu Reese Witherspoon. Cartea este de-a dreptul captivantă, iar finalul total neașteptat. De-a lungul lecturii am fost pusă pe piste greșite și astfel finalul a devenit surprinzător. Dar până ce veți citi voi romanul și veți ajunge la acest final despre care tot se vorbește, în rândurile de mai jos, vă voi spune câte ceva despre acțiunea cărții.

Jen este o femeie împlinită. Are o carieră reușită, un soț care o adoră și un copil de 18 ani sănătos și pasionat. Totul se năruie atunci când își vede copilul ucigând pe cineva în fața casei lor. Jen este disperată, iar disperarea ajunge la cote alarmante atunci când își dă seama că acesta este resemnat și împăcat cu ceea ce a făcut. Așa începe autoanaliza și autocritica unei mame care încearcă să își dea seama unde a greșit în creșterea copilului său.

Văzând că nu e nimic de făcut, iar fiul său va rămâne în arest cel puțin peste noapte, Jen se intoarce acasă alături de soțul său și cade pradă unui somn chinuit. După ce se trezește, are parte de un adevărat șoc. Aceasta își dă seama că trăiește ziua dinaintea crimei. După ce șocul dispare, apare speranța. Jen speră să poată împiedica crima. Curând ajunge la concluzia că retrăiește zilele dinaintea crimei și că trebuie să caute indicii în fiecare zi în care se trezește. Astfel, începe să fie mai atentă la familia sa și să deslușească puzzle-ul care îl poate împiedica pe fiul său să ucidă.

Nu e chiar ușor pentru noi să urmărim faptele invers cronologic, dar acest lucru face parte din farmecul romanului, pe care eu mă bucur că l-am citit.

În locul nepotrivit la timpul nepotrivit de Gillian McAllister se poate comanda de aici.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial