Inventând-o pe Anna / Inventing Anna – film Netflix

Nu știu ce se întâmplă în ultima vreme, dar am început să citesc mai des cărți ne non ficțiune/biografice și să mă uit la filme inspirate din cazuri reale. Balanța încă înclină spre ficțiune, dar chiar nu știu ce să zic de această schimbare și despre unde mă va duce :))). După ce am văzut Escrocul de pe Tinder, în recomandări mi-a apărut Inventând-o pe Anna / Inventing Anna.

Inițial nu mi-a stârnit interesul, dar când am văzut că este inspirat de un caz real, m-am hotărât să îi dau o șansă. La decizia mea a contribuit și faptul că este creat de compania de producție Shondaland. Poate numele nu vă spune prea multe, dar sunt sigură că serialele Anatomia lui Grey, Bridgerton, Private Practice sau Cum să scapi nepedepsit cu o crimă nu vă sunt deloc străine. Eu recunosc mereu, fără rețineri. Sunt mare fan Shondaland.

Mi-a plăcut Inventând-o pe Anna / Inventing Anna! A fost chiar interesant de observat atitudinea lumii față de un individ, atunci când se presupune că acesta are bani. Mulți bani! A fost chiar și mai intresant de văzut cum atitudinea face diferența. Cum o minciună devine o minciună bună atunci când și tu o crezi.

Sursă img: Pagina de Facebook Inventing Anna

Inventând-o pe Anna / Inventing Anna – „Antreprenoare sau escroacă?”

Anna a fost hotărâtă să facă cel mai excusivist club din New York. Pentru a face acest lucru, știa că avea nevoie de oamenii potriviți, de relații, de bani și de mult tupeu. Totuși, ceva nu a mers tocmai bine, iar acum se află la închisoare. O reporteriță, care are nevoie de un articol genial pentru a ieși din umbra unei greșeli din trecut, observă cazul Annei și își convinge șefii să o lase să afle mai multe. Dat fiind că nu este văzută foarte bine, munca ei nu este chiar ușoară.

O abordează pe Anna și încearcă să afle cine este de fapt. Tânăra nu intenționează să-i pună totul pe tavă. Așadar, jurnalista începe o investigație în adevăratul sens al cuvântului. Caută pe toată lumea care s-a asociat vreodată cu Anna, ia interviuri și pune lucrurile cap la cap, dezvăluindu-ne o poveste uluitoare.

Inventând-o pe Anna este serie limitată. Are 9 episoade și poate fi urmărită pe Netflix.

You may also like...

2 Responses

  1. Dana spune:

    Mulțumesc pentru recomandare, îl voi viziona, mi ai starnit interesul!

  2. Eva Anca spune:

    Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial