Jucării potrivite pentru bebeluși și copii mici

Dacă pentru copilașii mai mari găsim mereu câte o jucărie interesantă, atunci când e vorba de bebeluși sau copii mici de până la trei ani, nu toată lumea știe exact ce ar fi potrivit. Este de înțeles acest lucru, deoarece sunt micuți, nu își pot purta de grijă și sunt mult mai predispuși să se lovească sau să se accidenteze în diferite moduri.

Cred că toată lumea a auzit de bebeluși care au înghițit lucruri, sau au făcut diferite alergii la unele materiale. De aici și frica noastră de a nu da greș atunci când alegem un cadou pentru un copil atât de mic. Așadar, în articolul de astăzi, vreau să vă prezint câteva tipuri de jucării sigure și potrivite pentru bebeluși sau copiii mici.

jucarii potrivite pentru bebelusi, centru activitati bebelusi, bjucarii bebe,jucarii copii mici, juarii interactive, jucartii educationale,

Ce jucării cumpărăm pentru copiii mici sau pentru bebeluși

  1. Jucării interactive. Aceste jucării sunt în topul preferințelor copiilor mici. Deoarece sunt interactive, le atrag atenția și le stârnesc interesul. În această categorie intră plușurile muzicale, dar și jucăriile mai robuste, cu butoane luminoase și nu numai.
  2. Carusele pentru pătuț. Prima jucărie a bebelușului poate fi veselă, cu lumini și sunete plăcute.
  3. Jucării zornăitoare. Pentru cei mai mici dintre copilași, jucăriile zornăitoare sunt cu adevărat interesante. Fac zgomote și le pot mânui chiar ei.
  4. Jucării de pluș. Clasice și încă de efect. Jucăriile de pluș sunt încă pe placul celor mici. Am observat la ai mei că sunt atrași de extreme. Fie cumperi una foarte mare, fie ceva micuț, care să poată fi purtat într-o sigură mânuță.
  5. Cărți. Fie că alegi cărți simple sau cu sunete, trebuie să fie frumos ilustrate și să te asiguri că au paginile cartonate și rezistente.
  6. Jucării tip centru de activități. Aceste jucării sunt foarte interesante, deoarece cel mic se poate juca în mai multe moduri cu ele. Pot introduce obiecte prin locurile potrivite, pot întoarce pagini, pot învârte o morișcă sau roti o bilă pe o spirală, ori alte asemenea.
  7. Cărți din material. La mare căutare sunt și aceste tipuri de jucării senzoriale. Sunt moi la atingere, colorate și perfecte pentru bebeluși.
  8. Jocuri de construit. Caută cuburi din silicon, create din materiale eco friendly, care pot fi băgate în guriță fără a pune copilul în pericol.
  9. Covorașe de joacă. Frumoase, vesele, colorate și chiar și interactive, sunt perfecte pentru copilașii mici și bebeluși.

Toate aceste tipuri de jucării pentru bebeluși și copii mici, dar și multe altele găsiți pe https://orasuljucariilor.ro/. Vă invit să aruncați o privire și să vă faceți și voi o părere. Eu, personal, am fost plăcut surprinsă de diversitatea produselor.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial