Locul din casă unde îmi place să visez și să evadez

Deși sunt câteva luni de când ne-am mutat și ne-am simțit bine din prima clipă aici, parcă abia de acum pot să spun că sunt cu adevărat acasă. Știu unde este pus fiecare lucrușor, sertarele cu de toate au început să dispară și fiecare obiect are propriul loc. Atunci când Maia dorește să exerseze la pian, doar ia loc pe scăunel și ne încântă cu piesele ei de începător. Nu mai e nevoie să ne strige, să coborâm pianul de pe dulap și să îi facem loc pe masă, să poată exersa. Nu mai e necesar nici să caut prin toate cutiile atunci când am nevoie de o anumită carte, deoarece le am pe toate în fața mea. Nu doar obiectele au locul lor, ci și noi. Fiecare are propriul loc pentru relaxare, locul în care se simte cel mai comod și profită din plin de el.

Încă mai trebuie să cumpărăm unele lucruri, iar acesta este un motiv bun pentru a analiza ofertele online și a ne bucura de câte o ședință de shopping. Așadar, măcar o dată la câteva zile intru pe motorul de căutare FAVI.ro, adaug diferite lucruri în coș, le compar și încerc să mă hotărăsc ce să aleg. Grea muncă și asta, nu-i așa? 😀

biblioteca , favi.ro

Locul meu preferat din casă

Locul meu preferat din casă este living-ul. De ce este această încăpere specială? Păi, răspunsul este foarte simplu și previzibil. Acolo am așezat biblioteca. Demult mi-am dorit o bibliotecă mare, iar acum visul mi s-a realizat. Am o bibliotecă frumoasă, în care mi-am așezat toate cărțile.

Mă bucur mult că am reușit să le așez pe toate la vedere și pot fi mereu apreciate și admirate, atât de musafiri cât și de mine. Atunci când dau cu ochii de unele cărți, cu povești minunate sau coperți deosebite, zâmbesc. Mă bucur de fiecare în parte, mă bucur de toată biblioteca și de toată casa.

Ce obiecte vreau să mai cumpăr pentru living

Un fotoliu

În living avem și o canapea, care este foarte confortabilă. De multe ori mă relaxez citind acolo. Totuși, fiind o canapea destul de mare, nu sunt singura care vrea să se relaxeze acolo. Dacă soțul și-a ales și el un locușor din casă, unde își petrece clipele de liniște, cei doi copii se simt bine peste tot și de multe ori aleg și ei canapeaua. Nu vreau să le cer să plece în altă cameră, deoarece știu că le place să mă vadă pe lângă ei și recunosc că și mie îmi place să îi am mai mereu aproape. Așadar, mă gândesc să cumpărăm un fotoliu frumos și confortabil, pe care să îl așez aproape de bibliotecă. Un fotoliu special pentru momentele în care voi evada în alte lumi. Cât de bine sună asta?

Am găsit unul verde închis, care pare confortabil și care îmi place mult. Întreaga cameră este decorată în nuanțe de gri și cred că acest fotoliu i-ar oferi o pată de culoare.

O măsuță de cafea

Am pus ochii și pe o măsuță de cafea laterală. Mi se pare foarte practică și cred că m-ar ajuta mult. Mie îmi place ca atunci când citesc să beau ceva fierbinte iarna, răcoritor vara. Un ceai, o cafea sau un suc de fructe. Nu doar o dată s-a întâmplat să dau pe mine sau, mai rău, pe carte. Această măsuță mi-ar permite să am băutura la îndemână, să pot pune mâna pe ea fără să iau ochii din carte și fără să o vărs.

masuta laterala,masa de cafea mica,masa pentru fotoliu

În plus, această măsuță are și un loc lateral, unde îmi pot așeza cartea, atunci când sunt nevoită să o las. Abia de curând am observat acest model de măsuță de cafea și recunosc că m-a cucerit. Trebuie neapărat să îmi iau una pentru locul meu perfect de visat și evadat 🙂 .


*Acest articol a fost scris pentru Superblog2020

*Fotografiile sunt din arhiva personală( prima) și de pe FAVI.ro

You may also like...

7 Responses

 1. Dobrișan Maria Ancuța spune:

  Un fotoliu și o bibliotecă mai mare am nevoie, dar în rest livingul este zona mea preferată din locuința mea.

 2. Eva Anca spune:

  Foarte frumos! Ma bucur mult ca ai reusit sa iti indeplinesti visul si iti doresc sa reusesti sa iti cumperi si celelalte lucruri pe care ti le doresti!

 3. Silvia spune:

  Foarte frumos fotoliul și măsuta!!!!

 4. Dana spune:

  Într-adevăr, biblioteca ta e minunata! Iar restul pieselor ar arata minunat în căsuța voastră! Un articol tare frumos, mult succes! ❤️

 5. Stoica. Viorica spune:

  Chiar sunt super , nimic mai mult pentru un moment de evadare , locsorul care este numai si numai al tau !?

 6. Tare frumos e livingul tau. Inteleg de ce e locul tau preferat. :d

 1. 12/02/2021

  […] model, deoarece am intrat pe FAVI.ro – motorul de căutare care aduce într-un singur loc piese de mobilier de la peste 200 de magazine – și am găsit o mulțime de modele pe gustul […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial