Loncolor – și izolarea nu mai este chiar așa rea

În perioada aceasta nebună, nebună, nebună (scuzați repetiția, dar altfel nu mai pot să o numesc), totul este dat peste cap. Dacă înainte mergeam la salon să ne epilăm, pensăm sau vopsim, acum trebuie să o facem noi, acasă. Practic, trebuie să ne reobișnuim să ne bazăm doar pe mânuțele noastre. Că e bine sau rău… încă nu m-am hotărât.

Sunt persoane care și înainte de această autoizolare, în confortul propriei băi, se ocupau singure de sprâncene, unghii sau de rădăcinile crescute. Și eu sunt una dintre ele. Multe astfel de „probleme” le rezolvam acasă și înainte, încă de când au apărut copii pe lume și timpul meu liber a dispărut ca prin magie. Dacă și voi sunteți o astfel de persoană, vă invit să citiți mai departe, deoarece vă prezint o vopsea de păr și câteva produse care oferă aceleași rezultate ca la salon.

Loncolor – vopsea de păr și produse de îngrijire

La Danube Bloggers Meet, Loncolor ne-a oferit fiecăreia dintre noi câteva produse:

 • vopsea de păr
 • ulei pentru păr vopsit
 • mască pentru păr vopsit
 • șampon pentru păr vopsit
Loncolor

Nu știu dacă v-am mai spus că eu nu m-am vopsit niciodată. Nu am curajul să fac astfel de schimbări și de aceea deocamdată rămân la culoarea mea. Așadar, am hotărât să fac cadou posibilitatea unei schimbări de look uneia dintre prietenele mele. Acum, înainte de Sărbătorile Pascale s-a vopsit. A revenit cu impresii și cu rezultatul, iar eu vi le voi transmite și vouă în rândurile de mai jos.

Prietena mea a dorit să își deschidă culoarea părului, fără să îl decoloreze. Cu ajutorul vopselei Loncolor a reușit și este foarte încântată de rezultat.

loncolor
Noul look Loncolor al Danei

S-a vopsit ușor și nu a usturat-o scalpul după aplicara vopselei. I-a plăcut consistența cremoasă a acesteia, i-a plăcut faptul că nu are un miros înțepător, deranjant.

Produse pentru îngrijirea părului vopsit

LONCOLOR Expert – Ulei pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki este o completare perfectă. Părul capătă volum, este hrănit și miroase tare bine. Prietena mea este foarte încântată de el și îl aplică pe părul uscat, pentru a avea efectul dorit. Dacă ar fi să o citez aș zice că „e delicios de aromat 🙂 ” .

LONCOLOR Expert – Masca pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki se aplică pe părul umed, o dată pe săptămână. Aceasta asigură întreținerea culorii și oferă îngrijirea optmă.

LONCOLOR Expert – Șampon pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki oferă vitalitate părului, ajută la menținerea culorii și curăță foarte bine părul.


Acestea fiind spuse, nu ezitați să apelați și voi la Loncolor pentru o schimbare de look reușită, dar și pentru îngrijirea părului vopsit. Intrați pe site-ul lor și alegeți produsele de care aveți nevoie!

You may also like...

6 Responses

 1. Dana spune:

  Tare încântată sunt de produse și mai ales de rezultat!!! Mulțumesc! ?

 2. Laura spune:

  E super culoarea! De multe ori am apelat la gama lor și am fost foarte mulțumită.

 3. Eva Anca spune:

  Ce bine iti sta, Dana! Chiar ca super a iesit!

 4. Tot cu Loncolor ma vopsesc si eu si imi place mult. Ii sta bine Danei. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial