Măcelarul din mlaștină de Alaiana Urquhart

La mulți ani tuturor! La mulți ani iubitorilor de cărți! Mi-am propus ca anul acesta să reiau obișnuința de a scrie despre cărțile citite. Așadar, primul articol de pe acest blog va fi despre un thriller care m-a ținut cu sufletul la gură câteva seri, și anume: Măcelarul din mlaștină de Alaiana Urquhart – roman apărut la Bookzone.

Cei care mă urmăriți, știți cât de mult îmi plac thrillerele. Așadar, m-am bucurat când a ajuns și acesta la mine. Mi-a plăcut mult, deși cred că ar fi putut avea un final puțin mai blow minding, dacă îmi permiteți să spun așa. Dar, cel mai probabil urmează o continuare. Așadar, în cazul acesta, se explică de ce a fost încheiat așa volumul. Apropo, acest roman este în curs de ecranizare. Yeey!

Măcelarul din mlaștină de Alaiana Urquhart

Măcelarul din mlaștină de Alaiana Urquhart – „Urquhart a creat un thriller plin de detalii grafice necesare, dar fără să exagereze cu ele. Amănuntele perfect conturate, concizia narativă și relațiile cutremurătoare dintre medicul legist și ucigaș promit o viitoare serie” – Sarah Weinman, New York Times

Măcelarul își ademenește victimele, le droghează, iar mai apoi le duce pe proprietatea sa. Casa în care a crescut, înconjurată de mlaștini – a devenit locul său de joacă. Mintea sa bolnavă se hrănește cu frica victimelor. Iubește să le facă să trăiască orori de neimaginat. Le vânează prin mlaștină și le mutilează în fel și chip.

Doctorul legist Wren Muller are un trecut care întrece orice așteptări. A trecut prin multe și preferă să nu împărtășească acea parte a vieții sale cu cei de la serviciu. Totuși, acest lucru urmează să se schimbe atunci când este tot mai sigură că ucigașul care lasă cadavrele în diferite locuri din oraș, jucându-se cu mintea detectivilor, dorește să ajungă la ea.

Astfel, Wren consideră că poate ajuta la prinderea criminalului și dorește să facă acest lucru cu orice preț, intrând în jocul său bolnav.


Măcelarul din mlaștină de Alaiana Urquhart poate fi lectura săptămânii și pentru tine, dacă adori cărțile pline de suspans. Se poate comanda de aici.

You may also like...

1 Response

  1. Dana spune:

    Și eu vreau cartea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial