Mademoiselle Coco și parfumul iubirii de Michelle Marly

Deoarece mai e atât de puțin până intrăm în noul an, m-am gândit ca astăzi să public și impresiile despre ultimele cărți citite. Astfel, pot ține și eu mai ușor evidența titlurilor trecute pe lista celor citite. Dacă pe celălalt blog al meu v-am vorbit despre un roman amuzant pe care abia l-am terminat, aici vă voi vorbi despre Mademoiselle Coco și parfumul iubirii de Michelle Marly.

Mademoiselle Coco și parfumul iubirii a apărut la Editura Nemira în septembrie anul acesta. Este perfectă pentru fanii lui Coco Chanel și prezintă povestea îndrăgitului parfum Chanel No 5. Mademoiselle Coco și parfumul iubirii deschide o serie dedicată celor care apreciază cărțile care au în centrul atenției un personaj puteric, o personalitate istorică îndrăgită.

Mademoiselle Coco și parfumul iubirii

Mademoiselle Coco și parfumul iubirii – „Un roman tulburător și rafinat, precum viața mondenă din Parisul anilor 1920…“
Märkische Allgemeine Zeitung

Coco Chanel a fost cândva Gabrielle – o tânără orfană, crecută la o mănăstire de maici. Ea a visat mereu să devină ceea ce de fapt a reușit să devină. Nu i-a fost ușor și mereu și-a ascuns originile modeste. Viața nu a fost ușoară cu ea nici când s-a îndrăgostit nebunește de un aristocrat. Acesta o iubea, dar a dus-o cu vorba, promițându-i mereu ceea ce nu-i putea nici când oferi. El era sprijinul ei și sfătuitorul ei.

Când acesta moare într-un accidentde mașină, Coco trece printr-o criză greu de suportat. Viața mergea mai departe, dar nu și ea. Minunata Coco Chanel a rămas blocată în amintiri și în gândurile create de întrebarea Ce ar fi fost dacă…

Impulsionată de o prietenă dragă, Coco hotărăște să îi ducă un altfel de omagiu iubitului ei. Dorea să creeze parfumul despre care au tot discutat. Așadar, a început o muncă grea de cercetare și cunoaștere într-un domeniu total străin. Unde o va duce viața pe Coco Chanel și dacă va reuși vreodată să-și liniștească sufletul, va trebui să aflați voi.

Romanul se poate comanda de aici.

You may also like...

7 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Mulțumesc pentru recomandare! Nu am citit cartea.

 2. Tare imi doresc să citesc cartea aceasta.

 3. Grea viata a avut . Dar e o femeie de referință, un exemplu !

 4. Oana spune:

  Faina recomandarea, prietena mea cea mai buna este innebunita dupa Coco si acum vreau sa o comand, nu stiam de existenta acestei carti!

 5. Un mare exemplu de urmat, un mare caracter! Sunt sigura ca aceasta carte o descrie exact asa!

 6. Rokolla spune:

  Am si eu in plan sa citesc cartea asta

 1. 26/01/2022

  […] Modemoiselle Coco – Michelle Marly […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial