Mici bucurii la Danube Bloggers Meet

Vă vine să credeți că au trecut deja două luni le la evenimentul pentru bloggeri, la care am reușit să particip, iar eu încă vă vorbesc despre el? Ei, bine, deși pe parcursul acestor două luni am tot adus în atenția voastră produsele primite în cadrul evenimentului și care, după părerea mea, au meritat promovate, nu vreau să închei seria articolelor dedicate acestui eveniment, fără să vă reamintesc de câțiva sponsori care s-au asigurat că ne vom simți bine și ne-au oferit mici atenții.

Toată acea zi a fost deosebită pentru mine. A fost primul eveniment de genul acesta la care am participat și am savurat fiecare minut. Fiecare glumă făcute de fete, mâncarea delicioasă de la Gamberetti și toate atențiile oferite de sponsori, au transformat o zi oarecare într-o zi deosebită. Sper sincer să mai am ocazia să particip la astfel de evenimente.

Turtă dulce și flori

Colecții dulci ne-a trimis turtă dulce individual ambalată. Fiecare turtă dulce era colorată și veselă. Fiecare fată și-a ales tura după bunul plac și a fost mare veselie la poze. Fie că am gustat dintr-o turtă în formă de fluture, floare sau buze, gustul a fost foarte, foarte bun.

Căsuța cu flori – Galați ne-a oferit câte un buchețel de flori, iar noi ne-am bucurat foarte tare de el, mai ales că evenimentul a avut loc pe 7 martie, cu o zi înainte de ziua femeii. Această florărie micuță și cochetă, face tot felul de aranjamente florale și buchete care mai de care mai frumoase. Vă invit să îi vizitați și să vă convingeți.

Accesorii în dar la Danube Bloggers Meet

Și cei de la Drag de Quilling au fost alături de noi la acest frumos eveniment. Ne-au oferit câte un breloc cu inițială și o felicitare frumoasă. Produsele lor sunt lucrate manual, cu multă pricepere și cu mare drag. Am văzut pe pagina lor de Facebook ce lucruri minunate fac și vă invit și pe voi să vedeți și să alegeți ceva frumos pe care să îl oferiți cadou sau care să vă înfrumusețeze casa.

breloc personalizat quilling

La Doctor Display, cei din Galați și împrejurimi își pot repara telefoanele. Cei de la Doctor Display dau dovadă de profesionalism și sunt de mare ajutor atunci când cel mai important gadget al nostru are o problemă. Doctor Display și-a dorit să fie alături de noi la eveniment și ne-a oferit în dar câte o husă pentru telefon. Husa mea este transparentă, cu puțin argintiu și mă bucur că pot vedea zilnic culoarea telefonului care îmi place foarte tare. Husa este dintr-un silicon moale, dar rezistent și îmi protejează telefonul în fiecare zi.

husa de silicon HUAWEI P20LITE

De la Recipiente cosmetice am primit un portfard frumos și util, un parfum foarte fain pentru mașină și mostre a parfumurilor disponibile pe site. Toate miros absolut senzațional și vă recomand să le încercați și voi!

parfum masina

Îndulcitori naturali cu Stevie

De la Grecostevia.ro am primit un îndulcitor lichid și o cutie cu plicuri. Am mai încercat în trecut un îndulcitor cu stevie în trecut, iar acesta mi-a creat cam aceeași impresie. Este un produs care poate să ne ajute în lupta cu kilogramele în plus, având 0 calorii. Este 100% natural și poate să ne îndulcească prăjiturile, plăcintele sau băuturile. L-am băut cu plăcere, atunci când mi-am îndulcit un ceai aromat, dar în cafea nu îmi place.

indulcitor natural cu stevie

Le mulțumesc tuturor pentru atenții și îi asigur că au fost foarte apreciate!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial