Micile genii – cărți cu jocuri de la Editura Paralela 45

V-am mai spus că nu de mult timp, cei de la Editura Paralela 45 ne-au trimis un colet plin de noutăți pentru copii. Pe lângă două sau trei cărți de citit pentru Maia, am avut în colet și o mulțime de cărți cu activități și jocuri. Săptămâna trecută v-am vorbit pe celălalt blog al meu despre cărțile cu activități STEM. Astăzi vă voi vorbi despre cărțile cu jocuri din seria Micile genii.

Seria Micile genii se adresează copiilor care au cel puțin 8 ani împliniți. Fiecare carte cu activități conține jocuri din diferite domenii. Fiecare are 160 de pagini pline cu jocuri interesante, iar formatul lor este de 14,5×20,5.

În colet am avut următoarele patru cărți cu jocuri din colecția Miciile genii:

 • Jocuri cu labirinturi
 • Jocuri ale minții
 • Jocuri de cultură generală
 • Jocuri matematice
micile genii, carti cu activitati pentru copii

Despre colecția de cărți cu jocuri Micile genii:

Cartea Jocuri cu labirinturi este perfectă pentru copilașii care iubesc să descâlcească lucruri, să găsească drumul corect, să găsească ieșirea dintr-un labirint. Aceste jocuri cu labirinturi le dezvoltă gândirea copiilor, memoria și orientarea. În plus, această cărticică îi va ține ocupați pentru ceva timp, deoarece conține peste 120 de labirinturi.

În Jocuri ale minții găsim peste 80 de jocuri logice, labirinturi și enigme matematice, care vor pune la încercare logica copiilor și le va testa cunoștințele. Deși la prima vedere poate părea că cel mic are parte de încă un rând de teme, această cărticică cu jocuri este concepută astfel încât să nu îl obosească, să îl atragă, având parte mereu de provocări.

Cartea Jocuri de cultură generală ar trebui să fie la îndemâna oricărui copil. Trebuie să recunoaștem că multe informații pe care le învață la școală rămân utile în timpul școlii. În schimb, cultura generală le va fi mereu de ajutor. Trebuie să îi ajutăm să acumulteze cât mai multe informații, prin toate mijloacele. Această carte conține peste 90 de teste care acoperă o varietate de subiecte, de la animale, legume și roci la geografie, istorie și eroi de benzi desenate.

Jocuri matematice vine perfect în completarea școlii. Conține peste 80 de jocuri matematice pline de provocări, care vor ajuta copilul să aprofundeze ceea ce a învățat la școală, dar și să își testeze cunoștințele.

micile genii, carti cu activitati pentru copii

Seria Micile genii se găsește la Editura Paralela 45. Fiecare carte costă 20 RON. Dar, acum sunt la reducere și le puteți achiziționa cu 17 RON.

You may also like...

6 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Foarte drăguțe sunt și cu siguranță deosebit de utile pentru dezvoltarea celor mici. Mulțumesc pentru recomandări!

 2. Cat de faina pare seria asta de carticele pentru cei mici.

 3. Dana spune:

  Ce cărticele interesante și drăguțe!

 1. 09/06/2021

  […] Micile genii – cărți cu jocuri de la Editura Paralela 45 […]

 2. 13/12/2021

  […] vin cu patru sugestii pentru tine. Mai exact, voi prezenta patru cărți apărute de curând la Editura Paralela 45, perfecte pentru cadourile oferite în […]

 3. 27/06/2022

  […] mai cumperi copilului tău pentru a citi în vacanță, astăzi vin cu două sugestii pentru tine. Editura Paralela 45 are câteva noutăți pentru copii foarte interesante, iar în articolul de astăzi îți voi vorbi […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial