Mireasa îndărătnică – Julie Garwood

Am Mireasa îndărătnică de Julie Garwood de câțiva ani în bibliotecă. O primisem cadou de la Laura, iar ei i-a plăcut foarte mult, de aceea mi-a și dăruit-o.

Cunoșteam stilul autoarei, am mai citit cărți scrise de ea și mi-au plăcut foarte mult. Eram sigură că și Mireasa îndărătnică îmi va plăcea și nu m-am înșelat. Mireasa îndărătnică de Julie Garwood este o carte amuzantă, cu o poveste de iubire frumoasă. Se citește ușor și te lasă cu un zâmbet pe buze. Din punctul meu de vedere, are rețeta potrivită pentru o carte romantică. Mireasa îndărătnică de Julie Garwood, fără dar și poate, își merită locul în colecția Iubiri de poveste a Editurii Litera.

Mireasa indaratnica

Mireasa îndărătnică de Julie Garwood –

Jamie era fiica vitregă a unui nobil englez. Ea mai avea încă trei surori, dar total diferite. Ea știa să facă de toate, vâna ca un bărbat și se ocupa de treburile casnice, așa cum ar face orice stăpână, în timp ce ele nu ieșeau din tiparul unei lady din societatea engleză.

La ordinul regelui, Alec Kincaid – căpetenia unui clan scoțian – trebuie să își aleagă o mireasă de la curtea acelui nobil. Bineînțeles că o alege pe Jamie, iar aventura începe. Scoțienii nu obișnuiau să își iubească nevestele sau să țină cont de părerile lor. Cel puțin așa lăsau să se vadă. La fel era și Alec, doar era o căpetenie respectată. Prin Anglia, umbla vorba că și-a ucis nevasta, dar oare așa să fie?

Cei doi alcătuiesc un cuplu foarte interesant. Amândoi sunt încăpățânați, amândoi au principii și amândoi sunt cuprinși de pasiune. Ce poate ieși din această combinație?

Vă invit să citiți Mireasa îndărătnică de Julie Garwood și să savurați această poveste frumoasă, dacă vă place genul acesta de lectură. Eu, una, intenționez să citesc mai des astfel de cărți. Mă relaxează și îmi dau o stare de bine.

You may also like...

7 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Multumesc pentru recomandare! Chiar pare o carte foarte simpatica.

 2. Dana spune:

  Cred că e o poveste frumoasă pentru cei care citesc acest gen.

 3. Silvia spune:

  O carte f frumoasă!

 1. 10/03/2020

  […] Mireasa îndărătnică de Julie Garwood. Un roman savuros de dragoste. Dacă vă place genul, nu îl ratați. Mai multe detalii găsiți aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial