Nestle – mereu în casele noastre

La Danube Bloggers Meet – evenimentul de la Dunăre, la care am participat la începutul primăverii, am primit și câteva pachețele delicioase. Unul dintre ele a fost de la Nestle și a fost foarte apreciat de familia mea.

De când mă știu Nestle a făcut parte din viața mea. Mereu mi-au plăcut napolitanele Joe, ciocolata cu mentă este unul dintre dulciurile mele preferate, iar KitKat nu mi-a lipsit niciodată din geantă, în timpul primei sarcini. Am cumpărat mereu pentru copii cereale Nestle, iar când a fost nevoie să îi dau Maiei lapte praf, tot spre Nestle m-am îndreptat. Ce să mai zic, îmi plac produsele lor și sunt sigură că nu sunt singura care le preferă.

nestle

Cu ce ne-a răsfățat Nestle la Danube Bloggers Meet

În punguț primită la Danube Bloggers Meet am avut:

 • ciocolată cu mentă
 • batoane Lion 2 go
 • ciocolată neagră Nestle dessert noir
 • batoane Fitness
 • OptiFibre
 • napolitane Joe crunchy
 • nescafe Gold

Batoanele Lion 2 go și napolitanele Joe crunchy sunt mai recent apărute. Eu nu apucasem să le gust până la evenimentul din martie. Pot să spun că sunt foarte, foarte gustoase. Maia este fan Lion cam dintotdeauna, iar Lion 2 go a fost de asemenea pe placul ei, având în plus cereale crocante și delicioase.

lion to go nestle

Batoanele Fitness sunt de asemenea gustoase. Faptul că au mai puține calorii mă face să mă simt mai puțin vinovată când înlocuiesc micul dejun savurându-le. Bine, recunosc că pun alături și o ciocolată cu mentă. E prea bună, sincer!

nestle

OptiFibrele pe care le aveam în pachețel, am ales să i le ofer cadou mătușii mele, care mereu are probleme cu tranzitul. Am rugat-o să îmi spună cum i s-au părut și, din fericire, s-a simțit foarte bine după ce le-a băut. Acest produs conține gumă guar parțial hidrolizată, 100% fibre solubile obținute din boabe de guar, cu efect prebiotic, care ajută la reglarea tranzitului intestinal în mod natural.

Și borcanul cu Nescafe Gold am vrut să îl fac cadou, deoarece de obicei eu nu beau nes. Totuși, acum că a apărut isteria dalgona, mi-am zis să încerc și eu faimoasa cafea. Mi-a plăcut atât de mult încât am hotărât să păstrez nesul. Acum, de fiecare dată când simt nevoia de puțină relaxare și de o clipă de răsfăț, apelez la Nescafe Gold.

Ciocolata neagră pentru desert încă nu am folosit-o, dar știu că este foarte, foarte bună. Intenționez să fac cât de curând ceva bun cu ea și vă voi arăta rezultatul și vouă.

You may also like...

4 Responses

 1. Loredana Maria spune:

  Napolitanele Joe si batoanele Fitnes sunt preferatele mele

 2. Dana spune:

  Foarte bune toate produsele Nestle, ciocolată cu menta e minunată!

 3. Eva Anca spune:

  Delicioase toate produsele Nestle!

 1. 01/03/2022

  […] în Bucovina, fetele oferă băieților mărțișoare de 1 Martie, iar băieții oferă flori și ciocolată pe data de 8. O tradiție frumoasă, care sper din suflet să nu se […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial