Nu lăsa stresul să te doboare! Relaxează-te!

Acum, în perioada aceasta mult prea stresantă pentru binele nostru, trebuie să oferim o atenție mai mare modului în care ne simțim. Un organism stresat și obosit, este un organism slăbit. De aceea, trebuie să încercăm să ne stresăm cât mai puțin și să apelăm la darurile oferite de natură pentru a relaxa corpul și mintea. Un astfel de dar este și lavanda și, din fericire, acum avem mereu la îndemână produse cu lavandă.

produse cu lavanda

V-am mai spus și pe paginile mele din social media că eu consider că este foarte important să ne relaxăm, mai ales înainte de culcare. Dacă suntem stresați și încordați, somnul nu va fi deloc odihnitor. Vom avea un somn agitat, încărcat de griji, deloc benefic pentru sănătatea noastră. Știu că situația creată de coronavirus nu ne permite să ne relaxăm total, dar nu trebuie să îi permitem să ne controleze și să ne alegem cu alte probleme cauzate de stres și panică. Așadar, încercați să luați lucrurile așa cum vin și să respectați indicațiile autorităților. #stămacasă și vom fi bine!

Produse cu lavandă – de mare ajutor pentru relaxare

Lavanda este una dintre plantele folosite în foarte multe scopuri. Fie că dorim să scăpăm de iritațiile pielii sau să calmăm unele arsuri, să scăpăm de mătreață sau de durerile de stomac, să dormim mai bine și să scăpăm de stările de oboseală, să ne concentrăm mai bine sau să ne relaxăm, putem apela la diferite produse cu lavandă.

Când am participat la Danube Bloggers Meet am primit o punguță cu câteva produse cu lavandă, create de Lumea Lavandei. În această perioadă le-am folosit și m-am bucurat mult de ele.

În punguța de la Lumea Lavandei am avut:

 • o bilă efervescentă pentru baie
 • sare pentru baie
 • săpun
 • odorizant pentru mașină
produse cu lavanda

Fiecare produs conținea lavandă și mirosea extraordinar de bine. Dintre toate produsele primite, cel mai mult mi-a plăcut bila efervescentă. A umplut baia cu miros puternic și plăcut de lavandă, iar eu am avut parte de momente relaxante. Și sarea cu lavandă a avut cam același efect, doar că nu mi-a oferit și spectacolul efervescent. Tare îmi place să privesc bilele cum se dizolvă 😀 . Săpunul îl folosim cu toții și ne place la nebunie. Odorizantul cu lavandă pentru mașină are același parfum de lavandă și ne oferă aceeași stare de liniște și bine, ca și restul produselor de la Lavanda de Galați.

Cu siguranță voi mai folosi produsele lor și în viitor. Vă invit și pe voi să le vizitați site-ul, să intrați în Lumea Lavandei și, de ce nu, să le încercați produsele.

You may also like...

7 Responses

 1. Dana spune:

  Da, stresul și agitația nu aduc nimic bun. Orice soluție pentru a scăpa de ele, este binevenita. Mai ales, una asa parfumata, iubesc lavanda!

 2. Silvia spune:

  Să le folosești cu plăcere!

 3. Razvan spune:

  Hmm… Da, lavanda e geniala. Imi vine in minte acum campul de lavanda dintre Vama Veche si Bulgaria…

 4. Eva Anca spune:

  Imi place tare mult mirosul de lavanda. Chiar e important sa avem grija de noi, mai ales intr-o perioada atat de stresanta.

 5. Geo spune:

  In momentele acestea orice ne ajuta sa scăpăm de stres este binevenit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial