Numele meu este Eva de Suzanne Goldring – recenzie

Ați observat câte titluri noi și interesante au apărut în ultima perioadă la Editura Corint? Toate au coperți superbe și recomandări foarte bune. Așadar, încerc să nu ratez niciuna și să îmi umplu biblioteca cu noutăți de la această editură. Când a apărut Numele meu este Eva de Suzanne Goldring am dat repede o comandă și abia am așteptat să o citesc.

Numele meu este Eva de Suzanne Goldring a venit în același colet cu Orfană, monstru, spioană de Matt Killeen și cu al doilea volum din Magie cu susul în jos, despre care vă vom vorbi curând. Toate cele trei alegeri ale noastre au fost inspirate și, ca de fiecare dată, abia așteptăm un nou colet de la Editura Corint.

Numele meu este Eva de Suzanne Goldring

Numele meu este Eva de Suzanne Goldring – un roman captivant, despre promisiuni, pierderi și iubire

Evelyn este o bătrânică aparent senilă și complet inofensivă. Este o bătaie de cap pentru nepoata sa, Pat, care moștenește conacul familiei și trebuie să se ocupe de toate lucrurile de acolo. Atunci când dă peste arme, Pat este nevoită să anunțe poliția. După mai multe investigații, polițiștii vor să discute cu Evelyn, dar aceasta nu pare să le fie de mare ajutor.

În paralel, facem cunoștință cu Eva. Ea a fost o tânără curajoasă, care nu aduce deloc cu bătrâna neglijentă în care pozează acum. Atunci când viața soțului său este sacrificată pentru binele țării, Eva promite să se răzbune pe omul care a considerat viața lui neimportantă.

Eva trece prin multe de-a lungul anilor, dar niciodată nu a uitat promisiunea pe care i-a făcut-o soțului său. Setea de răzbunare este la fel de mare și după mulți ani. Așadar, atunci când apare ocazia, pune în aplicare un plan bine pus la punct. Dar oare să fie fără greșală? Vă invit pe voi să aflați.

Numele meu este Eva de Suzanne Goldring se poate comanda de aici.

You may also like...

3 Responses

  1. Dana spune:

    Ce interesant sună, cu siguranță mi-ar plăcea!

  2. Eva Anca spune:

    Mi-a placut tare mult cartea, e una dintre cartile mele preferate din anul acesta.

  1. 18/01/2022

    […] Numele meu este Eva de Suzanne Goldring. Un roman surprinzător, despre război și promisiuni. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial