Pahare de cristal de Bohemia – o alegere inspirată

Vă spuneam cândva că putem vorbi despre cadouri toată ziua, fără să putem epuiza subiectul. Astăzi, m-am gândit să vin cu o sugestie de cadou de casă nouă. Cu toții avem prieteni sau cunoscuți care își schimbă la un moment dat locuința și pe care trebuie să îi vizităm cu această ocazie. Conform tradiției, le ducem un cadou. De obicei, se oferă ceva util, care să le fie de folos și care să îi scutească pe ei de o cheltuială, care oricât de mică ar fi, tot cheltuială e. Bineînțeles, fiecare alege cadoul în funcție de posibilități și de relația pe care o are cu norocosul cuplu mutat în casă nouă. Sugestiile mele de astăzi sunt pentru cei care vor să ofere un cadou mai stilat, mai elegant. Mai exact, un cadou din cristal de Bohemia.

Atunci când persoane din familia noastră sau din cercul nostru de prieteni se mută în casă nouă, știm ce le lipsește și cam ce am putea să le oferim. Dar, atunci când vine vorba de șefi, colaboratori sau alte persoane pe care nu prea ne permitem să le întrebăm direct ce și-ar dori, trebuie să alegem cu atenție, sperând să fie pe placul lor. În astfel de situații, obiectele din cristal, precum un set de pahare din cristal bohemia, ne pot scoate din încurcătură.

De ce să alegi obiecte din cristal de Bohemia:

 • sunt rezistente
 • reflectă lumina într-un mod foarte plăcut
 • sunt foarte elegante și rafinate
 • sunt finuțe, fiind mai subțiri decât obiectele din sticlă
 • fac impresie bună

Unde găsim seturi de pahare de cristal de Bohemia la prețuri bune?

Deși sunt o mulțime de site-uri care comercializează pahare de cristal de Bohemia, eu am un wishlist creat pe ClassGifts.ro. Îmi place faptul că au livrare gratuită la comenzile de minim 200 RON. Dar, cel mai mult îmi place că livrează de pe o zi pe alta, în zilele lucrătoare. Știți cât de important este acest lucru?

Ca să subliniez cât de importantă este livrarea de pe o zi pe alta, vă voi da un exemplu, deși nu are legătură cu cadourile. Vineri trebuie să mergem la o nuntă și abia luni mi-am dat seama că Maiei i-au rămas mici multe hăinuțe. Nu are un bolero care să îi fie bun. Nu poate merge fără un bolero, deoarece la noi încă e frig, iar rochița ei e fără mâneci. Așadar, am intrat repede pe net și am căutat unul frumos. Am găsit multe, dar mi se livrau atunci când nu aș mai fi avut nevoie. În cele din urmă am găsit un site care promitea livrarea în trei zile și am comandat acolo. Azi e a treia zi și încă nu a sosit, dar totuși sper ca până vineri să ajungă.

Sunt sigură că nu sunt singura care mai lasă unele cumpărături pe ultima sută de metri și că acest serviciu de livrare de pe o zi pe alta vă va prinde bine și vouă.

Un alt lucru care îmi place la acest site este că au des reduceri la seturile de pahare pentru vin. Astăzi am găsit două seturi foarte frumoase care se bucură de reducere și care ar fi potrivite pentru un cadou de casă nouă. Vi le arăt și vouă în continuarea acestui articol.

Pahare pentru vin din cristal la reducere

pahare de cristal de bohemia,pahare de vin din crostal

Setul de 6 pahare de vin roșu, model Sheffield, din cristal de Bohemia, are o reducere de 24% pe site și la cât e de frumos mi-a fost imposibil să nu îl observ. Are un model foarte finuț și elegant, care îmi place foarte mult. Setul acesta este realizat din cristal de 24%PbO și vine într-o cutiuță frumoasă, special creată pentru a proteja paharele în timpul transportului.

pahare de cristal de bohemia,pahare de vin din crostal

Și setul de 6 pahare pentru vin Lorey, din cristal de Bohemia se bucură de o reducere frumușică pe ClassGifts, mai exact o reducere de 25%. Acest set de pahare din cristal are un model mai amplu și e foarte frumos lucrat, din cristal de 24%PbO.


Sper ca articolul de astăzi să vă fie de folos și să vă ghideze în alegerea unui cadou de casă nouă potrivit.

You may also like...

6 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Sunt minunate paharele din cristal! Mi se par extrem de elegante și rafinate.

 2. Maria spune:

  Mi se par foarte bune ideile tale. Voi tine cont de ele în viitor.

 3. Cat de frumoase sunt paharele de genul acesta!

 4. Silvia spune:

  Paharele de cristal sunt elegante și de calitate și îmi plac foarte mult!

 5. Ana-Maria spune:

  Sunt foarte frumoase paharele de cristal. Sunt rafinate și oferă eleganță indiferent de model. O sa țin minte acest site și în viitor. Mulțumim pentru recomandare.

 6. Dana spune:

  Sunt tare frumoase! Un cadou minunat și de efect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial