Partener în crima dragostei de ELA E.H.

Partener în crima dragostei de ELA E.H. a ajuns la mine în același colet cu Vara iubirii noastre – roman care mi-a plăcut extrem de mult și care mi-a stârnit o mulțime de sentimente. Am citit-o dintr-un foc, fiind total captivată de povestea sfâșietoare a acelor personaje. Așadar, profit și de ocazia aceasta pentru a v-o recomanda din nou, mai ales că astăzi transportul pe Bookzone este doar 4,99 RON.

Despre Partener în crima dragostei de ELA E.H. pot să vă spun că este o carte ușoară, care se parcurge fără prea mult efort. Aș spune că e potrivită pentru serile din timpul săptămânii sau pentru momentele în care nu doriți o lectură solicitantă.

Partener în crima dragostei de ELA E.H., carti bookzone, carti 2022, carti noi, autori romani, spioni, carti spioni,

Partener în crima dragostei de ELA E.H. – „O iubire sub acoperire, un Mister and Misses Smith modern, plin de adrenalină și suspans.

Elia este o orfană, care s-a refugiat în lectură. A crescut visând la o iubire desprinsă din cărți, dar în scurt timp și-a dat seama că e posibil să nu aibă parte de așa ceva. Se implică într-o relație care nu-i aduce niciun fel de satisfacție și lasă fiecare zi să treacă cu aceeași banalitate.

Lucrurile se schimbă atunci când doi agenți vin să o caute și o iau cu ei în străinătate. Se pare că orfelinatul în care a crescut este cu mult mai mult de atât. Unul dintre bărbații care au venit după ea îi face inima să tresalte. El este sexy și misterios, dar pare greu de cucerit.

Lumea Eliei se schimbă din toate punctele de vedere. Nu doar că întrezărește posibilitatea unei iubiri adevărate, dar are parte în sfârșit de aventura la care a visat toată viața. Despre ce este vorba și dacă va reuși aceasta să facă față cerițelor, rămâne să aflați voi, citind Partener în crima dragostei de ELA E.H. . Romanul se poate comanda de aici. Nu uitați! Astăzi, transportul pe Bookzone este 4,99 RON, prin curier rapid.

You may also like...

1 Response

  1. Dana spune:

    Ce poveste captivanta, cred ca mi-ar plăcea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial