Planuri pentru Black Friday 2021

Nu știu cum se face și cum trece timpul, că parcă mai ieri făceam cumpărături de Black Friday iar acum iar a sosit iar. 🙂 Deși nu vreau să cheltui prea mult în această perioadă, tot sunt câteva lucruri pe care le urmăresc și pe care sper să le iau mai ieftin. Ce planuri pentru Black Friday 2021 am și ce sper să reușesc să cumpăr la prețuri bune, vă spun în rândurile ce urmează.

black friday 2021
sursa pixabay

Ce vrem să ne luăm de Black Friday 2021

 1. În primul rând, vreau să îmi comand niște cărți. Nu cred că mă voi baza neapărat pe reducerile de Black Friday totuși, deoarece astăzi este Singles’ Day pe Elefant și au oferte foarte bune. Dar în caz că va rămâne vreun titlu pe care mi-l doresc neapărat și mi se pare că nu e suficient de redus, îl voi comanda atunci.
 2. Vreau să cumpăr jucării. Pe 29 este ziua lui Albert și vrem să îi luăm câteva jucării frumoase. Am văzut pe Elefant niște lego-uri frumos reduse, dar aș mai vrea să îi iau un tren sau ceva asemănător. Tot pentru ziua lui aș vrea și o anume bicicletă. Sper să fie redusă, deoarece o urmăresc de ceva timp și chiar mi-ar prinde bine să o găsesc la reducere.
 3. Cadouri de Crăciun. Mare parte din cadourile pe care le voi oferi Crăciunul acesta celor dragi le voi lua de pe Notino. Acolo deja a început Black Friday și au o mulțime de oferte foaerte bune de care am de gând să profit.
 4. Decorațiuni de Crăciun. Anul acesta mi-am propus să împodobesc mai mult ca niciodată. Acum avem casa mai mare, deci sunt necesare mai multe ornamente. Așadar, profit de orice reducere. Îmi doresc și un brad frumos, cu aspect natural și care să aibă cam 240 cm. Abia aștept să văd dacă îl găsesc redus pe cel dorit.
 5. Oale. Am nevoie de niște oale noi. Nu știu exact ce vreau, dar dacă voi găsi vreo ofertă bună, voi profita.
 6. Aș vrea și niște lenjerii de pat. De mult timp îmi propun să îmi iau câteva noi, dar nu am mai reușit. Dacă vor avea reduceri majore, voi profita.

Cam astea sunt planurile mele de Black Friday. Eventual, voi mai reveni după mare nebunie să vă spun ce mi-am achiziționat în cele din urmă.

You may also like...

4 Responses

 1. Dana spune:

  Spor la cumpărături! Sa bifezi toată lista de dorințe!

 2. Eva Anca spune:

  Spor la cumpărături! Eu anul ăsta categoric nu iau nimic de Black Friday. Deși, cumva tot am luat, că am plasat o comandă pe Notino zilele trecute, pentru cadourile de Crăciun.

 3. Raluca spune:

  Am profitat si eu de reducerile de pe Notino si mi-am luat cateva produse.?

 4. Rokolla spune:

  Am dat si eu cateva comenzi, dar mi-am luat ceea ce aveam pe lista. Nu mi-am luat altceva in plus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial