Prietena mea de suflet de Sarah Pinborough

Sunt sigură că v-am mai spus că intenționez să mai citesc și cărți pe care le am de mai mult timp în bibliotecă și să nu le mai ignor în detrimentul celor noi apărute. Recunosc că nu îmi iese tot timpul și curiozitatea în privința cărților noi este mare. Dar, anul acesta chiar am reușit să mai așez pe noptieră și cărți cumpărate acum mult timp sau primite cadou de la prieteni.

Prietena mea de suflet de Sarah Pinborough am primit-o cadou de la Cătălina. Bineînțeles, ea îmi știe foarte bine gusturile și mereu îmi oferă cărți care îmi plac foarte mult. Așadar, nu m-am mirat deloc că și aceasta m-a ținut în priză. Ba mai mult, m-a făcut să fac ceva ce nu am făcut niciodată de când citesc eu. La un moment dat, curiozitatea și suspansul erau atât de mari, încât am tras cu ochiul la final. Nu am nicio scuză, știu. Dar, în apărarea mea vă spun că eram încordată precum un arc 🙂 .

Prietena mea de suflet de Sarah Pinborough

Prietena mea de suflet de Sarah Pinborough – un thriller surprinzător

Lisa este o mamă singură. Mereu a avut o relație frumoasă cu fiica ei, Ava. Acum, aceasta este adolescentă și relația lor suferă diferite schimbări. Lisa își răsfață fiica. Mereu îi oferă mai mult decât are nevoie, exceptând libertatea pe care aceasta și-o dorește. Să nu mă înțelegeți greșit! Ava are parte de ieșiri cu prietenii, de petreceri și întâlniri. Dar mama sa o controlează mereu, lucru care ei îi displace.

Lisa are propriile motive pentru care este atât de protectivă cu fiica ei. Ea este o femeie care ascunde multe secrete și știe că va veni ziua în care viața perfectă de acum îi va exploda în față, iar fiica ei va fi una dintre victime. Din păcate pentru ele, ziua aceea este mult mai aproape decât ar fi sperat Lisa. Toată viața sa atent clădită se va destrăma cărămidă cu cărămidă.

Ce secret îngrozitor ascunde Lisa? Vă las pe voi să aflați. Prietena mea de suflet de Sarah Pinborough se poate comanda din librăriile online. Acum, pe Elefant, are o reducere frumușică.

You may also like...

5 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Mulțumesc pentru recomandare! Și eu am început să mai citesc din cărțile care stau de mult timp în bibliotecă.

 2. Dana spune:

  Pare super cartea, cu siguranță o pun pe listă!

 3. Ce ma bucur ca ti-a placut si tie! Eu am adorat-o.

 1. 31/08/2021

  […] Prietena mea de suflet de Sarah Pinborough – o carte surprinzătoare, un thriller interesant. […]

 2. 29/12/2021

  […] de o prietenă dragă, Coco hotărăște să îi ducă un altfel de omagiu iubitului ei. Dorea să creeze parfumul […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial