Primul articol scris de Maia

Zilele acestea, Maia mi-a propus să o las să scrie și ea un articol. Zicea că i se pare interesant și vrea și ea să încerce. Bineînțeles că i-am dat voie. Trebuie să îi lăsăm să încerce, nu-i așa? Altfel cum s-ar descoperi și cum și-ar descoperi pasiunile? Ei, bine, mai jos puteți citi primul articol scris de Maia, care are opt ani jumătate și vrea să le spună copiilor ce face ea într-o zi de izolare la domiciliu. Bine, ea este o norocoasă, deoarece stăm la țară în această perioadă și poate ieși în curte când îi permite vremea.

maia , o zi de izolare

Maia – o zi de izolare

Sunt Maia și vreau să mă adresez copiilor, spunându-le ce ar putea să facă în izolare. Eu atunci când mă plictisesc dansez un pic (adică până mi se descarcă telefonul.) Atunci când văd că am 9%, îl pun la încărcat și încep să fac altceva. De cele mai multe ori, ies afară cu frățiorul meu mai mic, Albert. Când intru în casă, pentru că nu pot sta toată ziua în curte, știu sigur că mi s-a încărcat telefonul și mai stau un pic pe el. Eu v-am spus până acum câteva lucruri pe care le fac eu, dar nu fac doar atâtea. Chiar acum când scriu acest articol, este ora 19:12. Este destul de seară, dar mai scriu articole și ziua.

copii la laptop

După-amiază încep să citesc cât vreau eu. De exemplu, am terminat cartea Miracolele Mirandei și am început cartea Vulcanii fac bombe. Sunt și zile în care mai fac excepții și nu citesc. Dacă este luni, marți, miercuri, joi sau vineri fac teme, dar dacă aș fi fost la școală, acum ar fi început vacanța de Paște, așadar, în perioada aceasta nu am teme și citesc mai mult. Din când în când, povestesc cărți. De exemplu, acum, nu demult, am povestit cartea Miracolele Mirandei. Eu mai și colorez. Și Albert mă vede pe mine și începe să mâzgâlească și el acolo. Atunci când doarme Albert eu fac lucru manual. Azi am în plan să fac iepurași, deoarece se apropie Paștele.

You may also like...

12 Responses

 1. Silvia spune:

  Felicitări Maia!!!!

 2. Lorena Anamaria Zamfir spune:

  Felicitări, Maia!
  Esti un copil isteț și creativ,care îmbină utilul cu plăcutul pentru a trece peste aceasta perioada grea!
  Sper că, totul va fi bine!?

 3. Eva Anca spune:

  Felicitari, Maia! Vacanta frumoasa!

 4. Dana spune:

  Tare frumos articolul! Maia se pricepe de minune și la scris, nu doar la povestit! Felicitări și mai aștept articolele.

 5. Laura spune:

  Foarte frumos! Felicitări, Maia!!!:*

 6. Laura spune:

  Foarte frumos! Felicitări, Maia!!! :* Si Alex sta mai mult prin curte.

 7. anasylvi spune:

  Buna treaba, frumoase activitati, frumos articol! Bravo!

 8. Ana Maria spune:

  Un început promițător. Felicitări Maia, te descurci de minune. Mai astept și alte articole scrise de tine. ?

 9. Mihaela spune:

  Ești o fetita minunata Maia!
  Pășești pe urmele mamei tale. ????

 10. Mihaela spune:

  Ești o fetita minunata Maia!
  Pășești pe urmele mamei tale. ?????

 11. Felicitari, Maia! E un inceput bun. Astept cu nerabdare si celelalte articole.

 1. 30/05/2022

  […] Maiei a început să-i placă tare mult tipul acesta de încălțăminte pentru copii cu talpa aceasta deosebită. Acești sneakersi au un strat de material care asigură termoreglarea, lucru extrem de apreciat, mai ales pe timpul verii. Talpa este de calitate, asigurând stabilitate, dar și confort. În plus arată și foarte bine. Și acest model se găsește pe mai multe culori. Deși sunt sigură că Maia ar alege roz, mie îmi place mult varianta aceasta, pe verde. De aceea am ales să v-o prezint pe aceasta. Bineînțeles, dacă voi concretiza comanda, o voi întreba înainte să comand. Prefer să îi placă ei, nu mie, desigur. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial