Produse cu miere Apidava – cadouri de la natură

Produsele Apidava nu îmi sunt deloc străine. Îmi plac foarte mult, fie că vorbim despre cosmetice, miere sau dulciuri. Le consum și le folosesc destul de des. La Danube Bloggers Meet ni s-a alăturat și Apidava, iar fiecare dintre noi, bloggerițele participante, s-a întors cu o punguță cu produse cu miere Apidava acasă.

În cadoul oferit de Apidava am avut o cremă hidratantă de 30 ml, bomboane cu miere și muguri de brad, dar și un săpun cu miere și propolis.

miere apidava

Produse cu miere Apidava – cadouri de la natură

Produsele Apidava sunt 100% naturale, bazându-se pe produse apicole benefice pentru organismul nostru.

Crema hidratantă cu miere, propolis și ceară de albine, hidratează intens pielea și luptă împotriva apariției ridurilor. Are efect antioxidant și redă elasticitatea pielii. Crema hidratantă cu miere, propolis și ceară de albine de la Apidava, are o consistență plăcută și este spornică. Intră destul de ușor în piele, iar inițial, pentru puțin timp, pielea rămâne puțin lipicioasă, din cauza mierii. Fiind 100% naturală este foarte bine tolerată de către ten.

Bomboanele cu miere și muguri de brad au un gust plăcut, intens, de miere și muguri de brad. Sunt un bun ajutor în caz de răceală și gripă. Au efect de expectorant, ajutându-ne în caz de tuse și, bineînțeles, datorită mierii, calmează și durerile de gât. Pot să spun că la fix au ajuns la noi aceste bomboane. Cu toții avem unele simptome de răceală.

Săpunul cu miere și propolis este o alegere bună pentru orice familie. Atât mierea, cât și propolisul, au efect antibacterian, antiacneic și antiseptic. În plus, propolisul are efect cicatrizant și ajută la vindecarea rănilor sau ale iritațiilor. Mirosul săpunului este dat tot de către propolis și nu este deloc neplăcut.

Să știți că pe site-ul Honey-Land găsiți și seturi formate din cremă hidratantă și săpun cu miere. Eu mi-am luat unul cândva, deoarece mi s-a părut avantajos.

După cum v-am mai spus și în alte rânduri, îmi plac aceste produse cu miere Apidava și nu numai. Dacă nu le-ați încercat, vă sfătuiesc să o faceți, iar mai apoi să reveniți cu impresii.

You may also like...

12 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Foarte bune sunt produsele Apidava. Sa le folositi cu placere!

 2. Dana spune:

  Trebuie să le încerc, păr minunate!

 3. Silvia spune:

  Sunt foarte bune am folosit!

 4. Valeria Chertes spune:

  Minunate produsele Apidava.

 5. Geo spune:

  O parte din produse le-am folosit si eu si mi-au plăcut.

 6. Sapunul ala miroase senzational.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial