Produse Low Price la Decathlon, pentru o vară de neuitat

Am așteptat vara aceasta ca pe nu știu ce… Nu pentru vremea caldă, deoarece nu sunt mare iubitoare de căldură, ci pentru relaxare, vacanță și timp liber. De aceea ne-am și fixat concediul imediat ce anul școlar s-a încheiat. Bine… faptul că am ales să mergem în Italia în acest concediu și temperaturile acolo sunt aproape insuportabile în iulie și august, a fost de asemenea un factor pe care l-am luat în calcul atunci când ne-am fixat vacanța.

Dacă mă urmăriți pe rețelele de socializare, știți deja că ne-am distrat pe cinste. Copiii au fost la fel de încântați ca și noi. Am vizitat locuri noi, am petrecut timp cu prieteni vechi și dragi, am fost la mare și ne-am bucurat de bunătățile de acolo.

Deși totul a fost la superlativ, recunosc că parcă nu ne-a ajuns. Nu mai avem zile libere, dar intenționăm să profităm de weekend-uri și să ne relaxăm cât mai mult în această vară.

Copiii își doresc de mult timp să meargă cu cortul. Așadar, profităm de faptul că Decathlon are low price la multe produse pe care ni le doream și care ne sunt necesare într-o ieșire cu cortul. Prețuri mai mici, calitate neschimbată! Cum să nu profiți?

Low price la Decathlon. Ce avem în wishlist?

Întâi de toate, bineînțeles, avem nevoie de un cort. Cort Camping MH100 XXL 4 Persoane mi se pare cea mai bună alegere. Sistemul de monare este simplu, cu bețe. E ușor de transportat și este impermeabil. Are o suprafață mare, de 10,4 m². Are zone de ventilare și rezistență la vânt de 50 km/h. Mie mi se pare numai bun.

masa pliabila, camping, cort 4 persoane, frisbee, decathlon, low price, preturi mici, reduceri,

Tot în categoria Low Price am găsit și o masă pliabilă camping cu 4 scaune, potrivită pentru 4-6 persoane. Deși ideea unui picnic pe o pătură întinsă la soare sună foarte bine, trebuie să luăm în calcul faptul că vremea este capricioasă și ne putem alege și cu ploaie. Dacă solul va fi ud, ideea unui picnic cade, iar masa pliabilă devine o necesitate. Mi-a atras atenția prin faptul că se strânge ca o valiză și devine ușor de transportat, fără să ocupe prea mult loc în mașină.

Suprafața mesei este de 120 x 60 cm, iar înălțimea sa este de 70 cm, ceea ce o face confortabilă. Blatul este laminat, iar picioarele sunt din oțel, astfel fiind și rezistentă.

masa pliabila, camping, cort 4 persoane, frisbee, decathlon, low price, preturi mici, reduceri,

Bineînțeles, ne gândim și la felul în care cei mici își vor ocupa timpul acolo. Avem de gând să mergem împreună cu o altă familie, așadar, nu vor duce lipsă de companie. Dar, totuși, se vor bucura dacă vor avea la îndemână câteva jucării, precum un fresbee. Am găsit la Decathlon un disc zburător flexibil DSoft, care este potrivit chiar și pentru copiii mai mici, deoarece previne accidentările, fiind creat din spumă. Are diametrul de 20,5 cm și sunt sigură că va face mare senzație.

masa pliabila, camping, cort 4 persoane, frisbee, decathlon, low price, preturi mici, reduceri,

Tot pentru distracția lor, vom pune în mașină și o minge, palete și zmee. Sunt sigură că vom avea parte de zile frumoase și relaxante. Iar faptul că bugetul familiei nu va fi afectat prea mult, este un mare plus.

You may also like...

2 Responses

  1. Silvia spune:

    Super,foarte încăpător!!!!

  2. Wikis spune:

    Foarte fain! Vara aceasta se anunta plina de “low prices” si “high fun”! Ce poate fi mai placut pentru toti? Numai sa aveti parte de vreme frumoasa. Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial