Regăsire de Raluca Butnariu

Dat fiind că mai este puțin până la finalul acestui an, încerc să aduc toate lucrurile la zi și să nu rămân cu restanțe. Excepție nu fac nici articolele de pe blogurile mele. Așadar, zilele acestea voi vorbi despre cărțile citite despre care nu am scris până acum. Voi încerca să aduc la zi și articolele cartea lunii și nou în bibliotecă pe care le puteți urmări pe celălalt blog al meu, www.totdespre.ro. Una dintre cărțile citite anul acesta și despre care nu am apucat să vă vorbesc până acum, este Regăsire de Raluca Butnariu.

Cândva, în vară, după ce am participat la evenimentul #bloggeritelacastel, mi-am folosit voucherul primit în cadrul evenimentului, de la Librex, pentru a-mi comanda patru cărți scrise de Raluca Butnariu. Aceasta m-a cucerit cu Umbra nopții acum câțiva ani și mi-am dorit tare mult să citesc și alte cărți historical-romance scrise de ea. Îmi place foarte mult stilul ei.

Regasire, Raluca Butnariu, historical-romance, librex,recenzii,

Despre Regăsire de Raluca Butnariu

Nicolle este o tânără mamă care, deși este de viță nobilă, e nevoită să lucreze ca guvernantă pentru a-și întreține familia. Văduvă fiind, cu un copil în creștere, o mamă bolnavă și surori încă nemăritate, nu are altă soluție. Partea bună e că lui Nicolle îi place să muncească. Îi place să se simtă utilă și să își umple timpul. Singura parte care nu îi place la munca ei de guvernantă e că trebuie să stea destul de mult timp departe de fiul său.

Nicolle lucrează pentru familia Pembroke și se simte foarte bine acolo. Asta până când cel care i-a jurat atât de multe în tinerețe și i-a frânt inima după, își face apariția. Cei doi de urăsc la fel de mult pe cât se iubesc. Amândoi au suferit foarte mult și amândoi își știu dreptatea.

Deși înțelept ar fi să se ignore, niciunul dintre ei nu este capabil cu adevărat să facă acest gest. Tot efortul lor de a trece peste acea iubire sfâșietoare din tinerețe, se evaporă. Dar oare vor fi capabili să lase ura la o parte și să se bucure de iubire? Oare secretele care ies la iveală îi vor apropia sau îi vor îndepărta din nou?


Regăsire de Raluca Butnariu este un historical-romance care mie mi-a plăcut foarte mult. Ușor amuzant, cu personaje puternice, iubire și o poveste antrenantă, m-a captivat și m-a lăsat cu un zâmbet larg pe față la final.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial