Rochii pentru domnișoare de onoare 2021

Nu-i așa că vă era dor să vorbim puțin despre rochii? Și mie îmi era, recunosc. Chiar dacă aș alege oricând o pereche de pantaloni în locul unei rochii, îmi place să mă uit pe diferite site-uri, să văd ce mai e nou și ce se poartă. În plus, sunt ocazii la care, după părerea mea, o rochie nu poate fi înlocuită. Una dintre aceste ocazii este o nuntă. Mai ales dacă ești una din domnișoarele de onoare.

Adevărul este că mereu mi-a plăcut obiceiul domnișoarelor de onoare din nunțile americane pe care le vedeam în filme. Mi se pare interesant faptul că prietenele miresei se îmbracă toate la fel în acea zi specială pentru prietena lor. Chiar dacă unele detalii erau schimbate, rochiile aveau clar aceeași mamă. Sunt sigură că fotografiile ies minunate, iar amintirile sunt de neprețuit atunci când domnișoarele de onoare aleg să poarte ținute asemănătoare.

În ultima perioadă, am observat că și românii încep să împrumute acest obicei. De e bine sau rău, de e plăcut sau nu, doar domnișoarele de onoare care au trecut prin asta ne pot spune 🙂 .

Trei rochii pentru domnișoare de onoare 2021

În articolul de astăzi, vreau să vă prezint rochii de domnișoară de onoare, pe culori diferite. Toate aceste trei modele le-am găsit pe Style Aisle, unde sunt o mulțime de cheap bridesmaid dresses.

Rochii pentru domnișoare de onoare galbene – culoarea narcisei

Sunt superbe fetele acestea, îmbrăcate în rochiile de culoarea narcisei, nu-i așa? Deși pe site le găsim și pe alte culori, aceasta mi s-a părut extrem de delicată, de feminină și elegantă. Și buchetele lor mi se par foarte finuțe 😀 .

Rochii blue sau roz prăfuit

rochii domnisoare de onoare, bridesmaid dresses

Aceste rochii le-am găsit în dusty blue bridesmaid dresses. Sunt perfecte pentru o nuntă vintage. Sunt finuțe și elegante.

Rochii de culoarea șampaniei

Champagne bridesmaid dresses sunt foarte căutate anul acesta. E de înțeles de ce, fiind o culoare superbă, rafinată. Foarte mult mi-au plăcut aceste rochii. Sunt elegante, feminine și foooarte sexy. Sunt sigură că multe viitoare domișoare de onoare sunt de acord cu mine și vor alege o rochie asemănătoare pentru nunta pietenei lor.

You may also like...

4 Responses

 1. Silvia spune:

  Perfecte pentru domnișoare de onoare!

 2. Eva Anca spune:

  Vai, cât de superbe sunt! Cele în culoarea șampaniei mi se par cele mai frumoase.

 3. Dana spune:

  Sunt atât de frumoase toate! Mai că aș vrea să fiu, din nou, domnișoară de onoare!

 4. Geo spune:

  Superbe rochii. Pentru domnișoare de onoare și nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial