Rutină de îngrijire propusă de Imar Skin

Atunci când vine vorba de ten, fiecare dintre noi găsește ceva ce ar dori să schimbe. fiecare dintre noi încearcă să își păsetreze tenul cât mai curat, strălucitor și, mai ales, fericit. Deși nu pot să spun că păstrez cu sfințenie rutinele de îngrijire a tenului pe care mi le propun, îmi place să îl îngrijesc și să îi ofer o atenție sporită măcar o dată la câteva zile.

Să nu mă înțelegeți greșit… Pe lângă spălatul pe față, îl curăț și cu apă micelară sau alte geluri de curățare. Ce vreau să spun e că uneori uit să aplic crema, serul sau oricare alt produs pe care îmi propun să îl folosesc zilnic. Cu toate acestea, tenul meu nu are probleme majore. Așadar, trag concluzia că tot fac ceva bine.

La #danubebloggersmeet3 am primit mai multe produse de îngrijire a tenului. Printre ele, cu un aspect elegant, au fost și trei produse Imar Skin. Curioși despre ce produse vorbesc? Vă spun în rândurile de mai jos.

imar skin, apa micelara tonica, crema de zi, placenta celular complex, crema de zi, cosmetice, skin care, #danubebloggersmeet3,

Ce produse Imar Skin am avut în pachetul de la #danubebloggersmeet3

  • Crema de față Placenta cellular complex. Într-un recipient elegant, de sticlă și cu pompiță practică pentru aplicare mai ușoară, crema de față s-a făcut ușor remarcată.

Conține ulei de Camelia Japonica, ulei Kukui, unt de Shea, cacao, dar și proteine din placenta utilizată în formula „Placenta Cellular Complex”. Se aplică dimineața și seara, asigurând o hrănire intensă tenului. De asemenea, promite să lupte împotriva imperfecțiunilor pielii lăsate de acnee, fotoîmbătrânire, dar și să înlăture disconfortul care poate fi cauzat de factorii externi.

  • Uleiul pentru ten Serenity conține un complex de uleiuri și vitamine, care relaxează tenul și îl hrănește. Recipientul are o pipietă, care facilitează aplicarea și face întregul proces mult mai ușor și plăcut.
  • Apa micelară și tonică. Acest produs mi-a atras atenția prin culaorea sa albă. Până acum nu am mai folosit o astfel de apă micelară, așa că am deschis-o la puțin timp după ce m-am întors acasă. Îmi place cum curăță tenul, îmi place și aroma subtilă de portocală. De asemenea, îmi place senzația răcoritoare și plăcută pe care mi-o lasă după utilizare.
imar skin, apa micelara tonica, crema de zi, placenta celular complex, crema de zi, cosmetice, skin care, #danubebloggersmeet3,

Aș putea spune că am fost cam răsfățate la acest eveniment, nu-i așa? Dacă ați folosit produsele acestea, nu ezitați să îmi spuneți părerea voastră despre ele în comentarii.

You may also like...

1 Response

  1. Silvia spune:

    Să le folosești cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial