SEAL – Impresii serial

De ceva timp, am început să mă uit împreună cu soțul meu la un serial de pe AXN. Adică, la încă un serial de pe AXN. Se difuzează foarte multe faine pe acest post TV, iar Armin are câteva pe care le urmărește, când îi permite timpul. Eu, mă uitam ocazional cu el, dar nu pot să zic că le urmăream. De curând, am descoperit un serial foarte fain, SEAL. Pe acesta pot să zic că îl urmăresc. În fiecare seară, de luni până vineri, la 20:15 ne uităm pe AXN. Dacă se întâmplă să nu fim acasă sau să nu avem timp pentru el, îl înregistrăm și ne uităm atunci când putem.

seal , despe film
Imagine de Defence-Imagery de la Pixabay

Echipa SEAL Bravo are parte de tot felul de misiuni periculoase, pe care le urmărim cu sufletul la gură. Dar, serialul nu se limitează doar la atât, viețile personale sunt și ele scoase în prim plan. Așadar, acest serial este un succes. Are acțiune, povești de iubire, dramă cât cuprinde și prietenii. Rețeta perfectă, nu-i așa?

SEAL – serial TV de succes

Fiecare membru SEAL al echipei Bravo trece prin diferite încercări, atât pe plan personal cât și pe profesional. Serialul atinge o mulțime de subiecte mai mult sau mai puțin sensibile. Cât de important este să îți păstrezi credința? Cum să treci peste pierderile importante? Cum să fii aproape de familie, chiar dacă fizic îți este imposibil? Cum să pui dorințele celor dragi pe primul loc, dar în același timp să nu te pierzi pe tine? Cum să treci peste temeri și să realizezi ceea ce îți dorești?

SEAL este un serial complex, care te acaparează și dă dependență. Chiar îi simt lipsa în weekend când nu este difuzat. Dacă sunteți în căutarea unui serial bun, dați-i o șansă și acestuia. Sunt sigură că va deveni unul dintre preferatele voastre.

You may also like...

7 Responses

 1. Dana spune:

  Am prins și eu câteva episoade și îmi place, m-a prins.

 2. Eva Anca spune:

  Mai demult am incercat si eu sa ma uit, mami il urmarea, dar pe mine nu m-a prins Poate daca il vedeam de la inceput…

 3. E prima oara cand aud de el. Cred ca lui Sorin i-ar placea.

 4. razvan spune:

  Pare interesant.

 1. 29/02/2020

  […] zic că ne uităm prea mult, dar, în serile libere, căutăm câte un film sau urmărim câte un serial. Din fericire, am tot văzut filme faine. Nu sunt noi apărute, dar cum în ultimii ani m-am uitat […]

 2. 19/03/2021

  […] început să mă uit la acest serial atunci când mi-a apărut ca și sugestie pe Netflix. Mi-a atras atenția faptul că era pe locul 6 […]

 3. 19/07/2021

  […] serial este un thriller emoționant, intens și plin de suspans. Întreaga acțiune se învârte în jurul […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial