Și încălțămintea poate fi un cadou de 1 iunie apreciat

1 iunie – Ziua Copilului – ne bate deja la ușă. Mulți dintre părinți s-au pregătit deja temeinic, iar alții se lasă purtați de inspirația de moment și improvizează o mini petrecere sau cumpără ceva rapid, de la magazinul din colț. Indiferent de categoria din care faci parte, trebuie să știi că e ok. Atât timp cât tu și copilul sărbătoriți într-un fel sau altul această zi dedicată lui, nu poți face nimic greșit.

Dacă ar fi să vă spun din care categorie fac eu parte, trebuie să recunosc că mă încadrez cumva în ambele. Mereu le pregătesc ceva dulce și mai slăbesc puțin regulile de zi cu zi. Uneori îi duc într-un magazin cu jucării să își aleagă ei ceva ce le atrage atenția, iar alteori le pregătesc eu un cadou surpriză. De 1 iunie jucăria e de nelipsit, dar mai adaug și lucruri utile, de care au nevoie. Spre exemplu, anul acesta, au amândoi nevoie de papuci potriviți pentru vară. Așadar, fac cadoul de Ziua Copilului mai generos și le ofer și încălțăminte nouă. Ce încălțăminte pentru copii potrivită pentru vară am mai găsit? Vă arăt în continuarea acestui articol.

Încălțăminte pentru copii de calitate

De data aceasta, căutările mele s-au oprit pe Epantofi. De ce? Deoarece am auzit că au reduceri substanțiale în această perioadă. După o scurtă privire mi-am dat seama că este genul de site de pe care am ce alege și am început să mă uit mai amănunțit și să adaug câte ceva în wishlist. Haideți să vă arăt ce mă tentează să comand:

Sandale NEW BALANCE

Epantofi, Ziua Copilului, 1 iunie, incaltaminte pentru copii, incaltaminte  de vara pentru copii , incaltaminte copii, reduceri papuci copii, papuci copii de calitate,

Aceste sandale au talpa ușoară și flexibilă. Acest lucru permite purtarea îndelungată fără ca cel mic să sufere de dureri de picioare. Materialul din care sunt confecționate este moale, dar și ușor de curățat. Închiderea cu scai este extrem de practică și pun accent pe acest lucru atunci când aleg papuci pentru Albert. Mi-a plăcut faptul că sunt colorate, dar și că au mai multe variante disponibile, combinațiile de culori fiind diferite.

Teniși CROSS JEANS

Epantofi, Ziua Copilului, 1 iunie, incaltaminte pentru copii, incaltaminte  de vara pentru copii , incaltaminte copii, reduceri papuci copii, papuci copii de calitate,

Mi-au plăcut tare mult și acești teniși simpli. Arată atât de bine și se potrivesc la ținutele comode de vară. Sunt perfecți pentru plimbările în parc sau cele pe care le facem seara, în oraș. Tenișii sunt de calitate, au talpa flexibilă și antiaderentă. Lasă piciorul să respire și sunt practici, fiind ușori.

Sneakers GUESS

Epantofi, Ziua Copilului, 1 iunie, incaltaminte pentru copii, incaltaminte  de vara pentru copii , incaltaminte copii, reduceri papuci copii, papuci copii de calitate,

Maiei a început să-i placă tare mult tipul acesta de încălțăminte pentru copii cu talpa aceasta deosebită. Acești sneakersi au un strat de material care asigură termoreglarea, lucru extrem de apreciat, mai ales pe timpul verii. Talpa este de calitate, asigurând stabilitate, dar și confort. În plus arată și foarte bine. Și acest model se găsește pe mai multe culori. Deși sunt sigură că Maia ar alege roz, mie îmi place mult varianta aceasta, pe verde. De aceea am ales să v-o prezint pe aceasta. Bineînțeles, dacă voi concretiza comanda, o voi întreba înainte să comand. Prefer să îi placă ei, nu mie, desigur.

Dacă și tu ești în căutare de încălțăminte de vară pentru copii, nu ezita să arunci o privire și pe Epantofi.

You may also like...

2 Responses

  1. Silvia spune:

    M-ai convins!!!!

  2. Eva Anca spune:

    Chiar foarte bună idee de cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial