Spune-mi că mă iubești – Johanna Lindsey

În luna care tocmai s-a încheiat, mi-am făcut timp și pentru o carte din genul historical-romance, și anume, Spune-mi că mă iubești de Johanna Lindsey.

Deși tot îmi propun să citesc mai des cărți care aparțin acestei colecții, lista cărților pe care doresc să le citesc și care mă așteaptă deja cumințele în bibliotecă, mă fac să le savurez mai rar.

Cărțile historical-romance mă relaxează și mă binedispun mereu. Deși sunt practic niște telenovele, mereu cu final previzibil și fericit, le citesc cu drag și nu mă satur de ele. Aceste cărți sunt doza mea de optimism și nu am de gând să renunț total la ea.

spunem că mă iubești, carte romantica

Spune-mi că mă iubești de Johanna Lindsey – carte romantică

În Spune-mi că mă iubești de Johanna Lindsey am întâlnit din nou simpatica familie Malory. Deși nu mai țin minte exact ce titlu avea, am mai citit o carte din această serie. Mi-am dat seama de acest lucru după ce întreaga poveste mă captivase, dar nu m-a deranjat deloc. Dacă sunteți iubitoare ale genului, cred că știți deja că aceste cărți pot fi citite și separat, deși fac parte din aceeași serie.

În Spune-mi că mă iubești de Johanna Lindsey facem cunoștință cu Kelsey Langton. O tânără domnișoară din înalta societate, care și-a pierdut părinții de curând. Acum, împreună cu sora sa mai mică, este în grija mătușii sale.

Atunci când unchiul său îi spune că este îngropat în datorii, Kelsey se simte obligată să îl ajute. Acesta i-a spus că știe un loc unde ea poate merge și poate deveni amantă. În schimbul unei sume de bani, desigur. Kelsey se simte datoare familiei, dar și responsabilă pentru sora sa mai mică. Așadar, acceptă să nu îi spună nimic mătușii și să plece de acasă. Să renunțe pentru totdeauna la viața pe care o știa și să devină amantă, deoarece era singura posibilitate să facă rost de bani atât de rapid.

Orice și-ar fi imaginat Kelsey, nu i-a trecut niciodată prin cap că va fi urcată pe o masă și licitată, într-o încăpere plină de bărbați din înalta societate.

Printre domnii din înalta societate, din întâmplare, se afla și Lord Derek Malory. Acesta licitează cel mai mult pentru frumoasa Kelsey, deși nu frumusețea ei l-a făcut să intre în acest joc. Derek nici măcar nu își dorea o amantă, iar acum se pricopsise cu una. Ce l-a făcut să liciteze, vă las pe voi să aflați.

You may also like...

4 Responses

  1. Dana spune:

    Deși nu citesc acest gen, povestea asta pare tare interesantă. Iar o lectură relaxanta nu strică.

  2. Eva Anca spune:

    Parca mi-e dor sa citesc si eu o poveste romantica, vazand la tine astfel de recomandari frumoase.

  3. Mi-e dor sa citesc o carte din colectia asta. Cred ca voi face curand o aroganta.

  1. 01/09/2020

    […] Spune-mi că mă iubești de Johanna Lindsey. Aceast roman face parte din colecția Alma a Editurii Litera. Este un historical romance foarte reușit și îl recomand cu drag celor care iubesc genul. Mai multe detalii găsiți aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial