Superblog 2020. De ce nu?

Mereu i-am apreciat pe bloggerii aceia creativi, care nu lipsesc de la nicio ediție Superblog. Mereu sunt activi, creativi și niciodată nu depășesc termenele. Sunt de apreciat, zău așa, deoarece probele sunt numeroase, juriul este mereu exigent, iar stresul este la cote maxime. De unde știu? Păi m-am mai înscris o dată și am trăit pe pielea mea.

Doar o singură dată am mai participat la acest concurs pentru bloggeri creativi. Deși am început în forță, m-am ținut de termene și am respectat temele cât de bine am putut, pe parcurs m-am pierdut 😀 . Bineînțeles, m-am pierdut conștient și asumat, ca de obicei. Timpul liber era tot mai puțin și începusem să neglijez unele aspecte importante din viața mea.

superblog 2020

Ținem creativitatea aprinsă cu Superblog 2020

De ce am ales să mă mai înscriu o dată? Ei, bine, o parte din răspuns se află în subtitlu. Cu Superblog ținem creativitatea aprinsă, iar eu, uneori, am nevoie de diferite teme ca să mă pot concentra și să continui să scriu. Nu vreau să renunț la bloguri și mereu sunt în căutare de subiecte interesante, pe placul vostru. Așadar, m-am gândit că Superblog 2020 îmi poate fi sursă de inspirație atunci când nu mai am idei.

Sunt conștientă cu nu voi putea participa la fiecare probă, dar îmi voi da silința să le aleg pe cele mai interesante, să îmi pun creativitatea la muncă și să-mi dezvolt această latură, importantă, de altfel, pentru un blogger. Atunci când citesc articolele altor bloggeri simt că mai am multe de învățat, iar Superblog poate fi un profesor bun.

Cine poate participa la Superblog?

La Superblog poate participa orice blogger muncitor și dornic de senzații tari 😀 , dar care îndeplinește și unele cerințe, pe care le găsiți aici. Bineînțeles, există și un formular de înscriere, mai exact, acesta.

Acstea fiind spuse, sper să mă urmăriți și să îmi țineți pumnii pe parcursul acestui concurs.

You may also like...

3 Responses

  1. Dana spune:

    Felicitări pentru decizie, mult succes, spor și inspirație! ❤️

  2. Eva Anca spune:

    O super-decizie! Felicitari si succes! Si eu ii apreciez pe cei care participa, eu de data asta zic iar pas.

  3. Silvia spune:

    Felicitări!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial