The good doctor / Doctorul cel bun

În vacanța de Paște, cât au stat copiii la bunici, am avut ocazia să ne bucurăm mai mult timp de Netflix. Așadar, am văzut câteva filme și aproape am terminat un serial. The good doctor / Doctorul cel bun ne-a impresionat într-un mod plăcut și sunt sigură că v-ar plăcea și vouă.

The good doctor / Doctorul cel bun se poate urmări pe Netflix. Deocamdată la noi sunt 4 sezoane subtitrate din cele 5 existente. Noi am ajuns la sezonul 4 și sper să reușim să vedem și restul episoadelor curând.

the good doctor , doctorul ce lun, film serial, netflix
sursa imagine: Pagina oficială de Facebook a serialului

The good doctor / Doctorul cel bun – serial cu doctori

Shaun este autist, dar acest lucru nu stă în calea visului său. Își dorește să fie chirurg, iar cu ajutorul unui prieten, reușește să intre într-un program pentru rezidenți, la unul dintre cele mai bune spitale. Modul în care gândește și modul în care se comportă, îi împiedică pe cei din jur să-i vadă talentul. Doctorii sunt sceptici la început, iar pacienții și mai și. Toată lumea consideră că s-a făcut un compromis pentru ca Shaun să facă parte din program. Așadar, el trebuie să demonstreze mai mult decât ceilalți colegi ai săi că își merită locul. Fiecare mișcare îi este analizată, iar greșelile sale nu sunt la fel de ușor iertate. Atuul său este inteligența. Impresionează prin modul în care analizează problemele medicale întâlnite și prin precizia diagnosticelor date. Cea mai mare problemă a sa este că nu poate interacționa foarte bine cu pacienții. Nu poate empatiza și nu reușește mereu să creeze legături cu cei suferinzi.

Și pe plan personal doctorul cel bun are parte de schimbări. Încearcă să fie independent, crează legături cu ceilalți rezidenți și le câștigă respectul. În afara spitalului se lovește de alte provocări și trebuie să învețe să le facă față. Se îndrăgostește și încearcă să construiască o relație la fel ca oricare bărbat. Ascultă și învață permanent.

The good goctor / Doctorul cel bun este un serial complex, sensibil și foarte interesant. Vă invit să-l urmăriți și să vă faceți propria părere.

You may also like...

1 Response

  1. Eva Anca spune:

    Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial