Top 3 serii de cărți bune

Cu riscul de a mă repeta vă spun că eu nu sunt omul seriilor. Prefer cărțile de sine stătătoare. Prefer ca atunci când închid cartea să am satisfăcute toate curiozitățile. Prefer romanele de sine stătătoare deoarece stau foarte prost la capitolul răbdare și îmi mănânc unghiile mele frumoase până la apariția următorului volum. Cu toate acestea, mai fac și excepții. Sunt unele serii pe care am riscat să le încep și care m-au cucerit, iar mai apoi am așteptat cu sufletul la gură să aflu finalul. Așadar, pot să vă prezint trei serii de cărți bune, pe care le recomand de fiecare dată când am ocazia.

serii de carti bune,serii de carti bune 2019,

Trei serii de cărți bune, captivante

Două dintre cele trei serii pe care vreau să vi le prezint astăzi, nu le-am început în 2019, dar le-am încheiat până la sfârșitul anului trecut. Cea de-a treia încă nu este încheiată, dar sunt aproape la zi cu părțile traduse la noi și neapărat vreau să v-o recomand. Oridinea în care vi le prezint este aleatorie.

 1. Călătoarea (Outlander) de Diana Gabaldon. Aceasta este seria pe care încă nu am încheiat-o, dar pe care vreau neapărat să v-o recomand. Outlander are de toate și merită toată atenția noastră. La noi sunt traduse cinci părți. Trei dintre ele sunt împărțite în câte două volume. Toate cele cinci părți sunt stufoase, dar nu le lasă timp să ne plictisim.
 2. Saga cuceritorului de Kiersten White. Această sagă cuprinde trei volume. Mi-a plăcut extrem de mult și de aceea o recomand mereu.
 3. Fiicele lunii de Bogdan Ispas. Seria aceasta cuprinde tot trei volume, care mai de care mai interesant. Mă bucur foarte mult că am citit seria și că am reușit să o termin în 2019, dar și că pot include în acest top o serie scrisă de un autor român.

Acestea sunt cele trei serii de cărți bune pe care am vrut să le readuc în atenția voastră. Sunt curioasă dacă ați citit vreuna dintre ele sau dacă intenționați să citiți vreuna în 2020. Vă invit să îmi spuneți în comentarii!

You may also like...

15 Responses

 1. Dobrișan Maria Ancuța spune:

  Am citit doar Seria câștigătorului și mi-a plăcut foarte mult. Seria Călătoare mă sperie numărul mare de volume ?.

 2. Eva Anca spune:

  Am citit doar seria lui Bogdan Ispas din topul tau si sunt de acord ca e o serie foarte buna, care merita promovata si recomandata.

 3. Raluca Anghel spune:

  Multumesc pentru recomandări, iubesc seriile – mai multa poveste de citit. Imi propun ca in 2020 sa le citesc si pe cele sugerate de tine.

 4. Laura spune:

  M-ai facut curioasă de seria autorului Bogdan Ispas! O trec în lista! Mulțumesc !

 5. Pe toate 3 le-am citit. La Saga Cuceritorului doar volumul 1, pana acum. Trebuie sa recuperez.

 6. Dana spune:

  Nu am citit niciuna, de fapt nu m-am încumetat sa ma apuc de vreo serie, și eu prefer cărțile de sine stătătoare.

 7. Toaca Petrut spune:

  nu am citit niciodata carti in serie

 8. Belean Denisa spune:

  Mulțumesc pentru recomandare. Sper ca o sa le citesc si eu

 9. Nicoleta Manole spune:

  Mi-au placut sugestiile si recenziile acestor serii. Chiar ma intrebam daca Outlander este mai interesanta decat serialul pe care l-am savurat in cateva nopti de Netflix!

 10. Simina spune:

  Mi le trec pe lista. 🙂

 11. Teodora Cătană spune:

  Am citit cu nesaț “Saga cuceritorului” de Kiersten White și am adorat fiecare volum, fiecare pagină și fiecare cuvânt. O serie YA atipică, cu o protagonistă feroce și necruțătoare, ce m-a sedus prin brutalitatea ei. Nu cred că-mi va ajunge restul vieții pentru a recomanda această serie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial