Top cele mai citite 5 articole în 2021

Așa cum am promis, și pe acest blog voi face diferite topuri. Astăzi vă voi prezenta cele mai citite 5 articole în anul 2021. Îmi place foarte mult să realizez aceste topuri și mă bucur să văd că și vouă vă place să le citiți.

La fel ca și totdespre.ro, acest blog este unul generalist. Scriu despre orice mi se pare important sau interesant. Scriu despre cărți, despre copii, despre filme sau despre orice consider că vă poate face plăcere să citiți. Am evitat tot anul să abordez subiecte mai grele, precum pandemia sau alte asemănătoare. Am și eu multe nemulțumiri. Am fost tentată de multe ori să îmi vărs supărările aici și să mă descarc, dar am zis să le țin pentru mine și să găsiți la mine pe bloguri voie bună. Acesta este planul și pentru 2022, dar nu promit nimic. În ultima vreme sunt mai vocală ca niciodată și parcă nu mai reușesc mereu să mă abțin și să vorbesc doar ce trebuie vorbit 😀 . Ups! Sper să fie doar o fază :)))) .

Acum să ne întoarcem la subiectul articolului și să vedem care au fost cele mai citite 5 articole în 2021.

Top cele mai citite 5 articole în 2021

Cele mai citite 5 articole în 2021

 1. Cât doarme bebe la 10 luni. În acest articol v-am vorbit despre modul în care se comporta Albert la 10 luni. Am vorbit despre programul lui de somn de atunci și se pare că multe mămici au vrut să se convingă că și puiul lor doarme suficient. Da… griji de mămică.
 2. Trei produse Nala la care nu aș renunța. Produsele Nala sunt foarte bune și îmi plac foarte mult. Acum am cam rămas fără, deci nu ar strica să plasez o nouă comandă.
 3. De ce este important să ai hobby-uri. Dacă cumva ați ratat acest articol, vă invit să îl citiți acum.
 4. Vafe cu miere de albine. Yummmy! Ce bunătate de desert sau chiar mic dejun. Eu sunt mare fan miere de albine și se pare că nu sunt singura.
 5. Chifle Kaiser rețetă. Pe locul 5 este tot o rețetă. Chiflele Kaiser sunt delicioase și surprinzător de ușor de făcut.

Mă bucur foarte mult pentru fiecare articol citit și vă mulțumesc că alegeți să intrați pe blogurile mele! Sper să îmi fiți alături și în 2022.

You may also like...

5 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Foarte frumoase articole. Să ai și de acum înainte cât mai mulți cititori și articole citite!

 2. Denisa spune:

  Foarte faina idee sa prezinti cele mai citite articole, imi place!

 3. La mine au mers bine articolele despre ceasuri, când să le oferim și ce semnifică oferirea lor.

 4. Nina Carla spune:

  Am sa revin cu siguranta sa mai citesc astfel de articole de calitate.
  Niciodata sa nu renunti la astfel de postari.
  Felicitari inca odata!

 5. Dana spune:

  Numai recenzii și recomandări minunate! ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial