Top trei cărți de dragoste pe care le recomand

Îmi plac mult cărțile de dragoste, chiar dacă știu că mulți spun că o carte romance nu este o lectură de calitate. Alții spun că aceste cărți sunt o pierdere de timp. Dar mie nici nu îmi pasă și mă delectez de câte ori doresc cu acest gen de carte. Am câțiva autori ai genului favoriți și am multe cărți de ale lor încă în așteptare. Sper din suflet să le vină rândul cândva, căci, oricât de mult mi-ar plăcea cărțile romantice, nu pot citi doar un singur gen, deci multe dintre ele riscă să rămână necitite. Asta e! Sunt sigură că nu sunt singura în această situație.

carti de dragoste

Deși am de gând să vă arăt câteva cărți de dragoste din biblioteca mea pe care neapărat vreau să le citesc, astăzi am hotărât să vă recomand trei cărți care mi-au plăcut mult.

Trei cărți de dragoste deosebite

 1. Silver Bay de Jojo Moyes. Am citit cartea aceasta luna trecută. Mi-a plăcut foarte mult. O poveste frumoasă de dragoste și nu numai. Mai multe detalii despre ea găsiți aici și sper să o citiți, dacă veți avea ocazia.
 2. Totul se termină cu noi de Colleen Hoover. Este singura carte a autoarei pe care eu am citit-o și mi-a plăcut enorm de mult. În această carte nu veți găsi doar iubire. Autoarea dezvolă și alte subiecte mereu de actualitate. Mai multe detații găsiți aici.
 3. Uniți pe vecie de Taylor Jenkins Reid. O carte despre dragostea adevărată, despre pierdere și acceptare. Mai multe detalii despre această carte dulce-amară găsiți aici.

Dacă este să vorbesc despre cărțile de genul acesta, voi găsi întotdeauna ce recomanda. Aceste trei cărți le-am ales acum, după starea de spirit și sunt sigură că dacă voi reface top-ul peste câteva luni, aș considera că alte cărți merită să ocupe aceste trei poziții. Fiecare trece ceea ce citește prin filtrul personal, iar acesta este influențat de foarte multe lucruri. Voi ce cărți romance recomandați?

You may also like...

15 Responses

 1. Nu contează ce zice lumea, atât timp cât ție îți bucură sufletul. Mulțumesc pentru recomandări! ❤

 2. anasylvi spune:

  Important e sa citesti ceea ce iti face tie placere. Nu am citit niciunul dintre romanele de mai sus, dar iti multumesc pentru recomandari!

 3. Silvia spune:

  Cred că sunt foarte frumoase!

 4. Eva Anca spune:

  Multumesc pentru recomandari! Uneori am nevoie sa citesc o carte romantica. Desi romance nu e chiar genul meu preferat, savurez cartile de dragoste cand am nevoie de o relaxare.

 5. Nela spune:

  Te înțeleg perfect, Adriana! Și mie îmi plac. Le citesc pentru mine, pentru relaxare, pentru faptul că sunt o romantică. Sunt plăcerea mea vinovată. Am renunțat însă să le mai prezint pe grupuri. Prefer să evit polemicile.

 6. Dana spune:

  Totul se termină cu noi vreau să o citesc și eu. Deși nu cochetez cu genul, poveștile par mult prea frumoase și cu siguranță nu fac parte din categoria de care fug. :))

 7. Lecturile bune sunt si vor fi mereu altele, in ochii cititorilor. Si mie imi plac cartile de dragoste.

 8. Andraș Andreea spune:

  Primele doua carti le-am citit si eu si mi-au placut mult. Sper sa o citesc curand si pe cea de a treia.

 9. Serban Elena spune:

  Si mie imi plac cartile de dragoste si-mi notez pe lista aceste titluri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial