Trandafirii de mai – Dot Hutchison

La începutul anului, am citit prima carte a seriei Colecționarul de Dot Hutchison, Grădina cu Fluturi. Mi-a plăcut foarte mult, după cum v-ați dat seama, dacă mi-ați citit recenzia. A fost chiar Cartea lunii respective și abia așteptam să citesc și al doilea volum al seriei, Trandafirii de mai. Cu ce impresie am rămas de data aceasta, vă spun în rândurile de mai jos.

Trandafirii de mai de Dot Hutchison a apărut la Editura Herg Benet, iar eu am primit-o de la Libris, în cadrul evenimentului Danube Bloggers Meet, alături de o carte pentru copii.

trandafirii de mai

Trandafirii de mai – un thriler de neratat

În Trandafirii de mai avem parte de un alt psihopat și de alte victime. Apar în continuare și personajele principale din primul volum. Suntem martori la încercarea fluturilor de a merge mai departe, iar detectivii care se ocupă de cazul principal din Trandafirii de mai sunt aceeași din primul volum. Mi-a plăcut acest lucru, deoarece sunt niște personaje tare reușite, de care e ușor să te atașezi.

Dacă nu ați citit primul volum, dar îl aveți pe acesta, eu zic că îl puteți citi fără probleme, deoarece scenele care au legătură cu primul volum sunt în plan secundar și explicațiile sunt suficiente pentru a înțelege despre ce este vorba și pentru a nu strica lectura.

Priya este sora uneia dintre victimele psihopatului care ucide fete în biserici, iar mai apoi le înconjoară cu diferite flori. El ucide o singură fată pe an, iar detectivii încă nu au reușit să își dea seama cine e și ce îl face să ucidă în acel mod sau cum își alege victimele. Priya avea doar doisprezece ani când și-a găsit sora moartă în biserică. Nu la mult timp, în peisaj a rămas doar ea și mama ei, și împreună încercau să trăiască mai departe. Dar oare este posibil, când sunt semne că ucigașul este și pe urmele ei? Vă invit să aflați. Romanul se găsește aici.

You may also like...

4 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Abia astept sa o citesc si eu!

  2. Dana spune:

    Mi a plăcut mult de tot!

  3. Tare mi-a placut si cartea asta.

  1. 18/06/2020

    […] Trandafiri de mai. Al doilea volum al seriei Colecționarul, a ajuns la mine datorită evenimentului Danuble bloggers meet, datorită celor de la Libris. Părerea mea aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial