Trei cărți din colecția Blue Moon pe care le recomand mereu

Colecția Blue Moon a Editurii Litera este una din colecțiile mele preferate de pe piață. Am foarte multe cărți din colecția Blue Moon în bibliotecă, iar de-a lungul timpului am citit destul de multe romane interesane.

Până acum nu cred că am citit vreun titlu apărut în acestă colecție care să îmi fi displăcut, dar, cu siguranță, unele s-au făcut remarcate într-un mod aparte și încă sunt vii în mintea mea.

În articolul de astăzi, încerc să selectez doar trei titluri apărute în colecția Blue Moon și să vi le prezint. Adevărul e că e destul de greu să aleg doar trei titluri dintre cele pe care le recomand de fiecare dată când mi se dă ocazia 😀 .

carti din colectia blue moon
sursă: Pixabay

Trei cărți din colecția Blue Moon a Editurii Litera pe care le recomand

 1. Un nou început de Kristin Hannah. Deși recomand mereu toate cărțile autoarei pe care am reușit să le citesc până în prezent, mereu încep cu aceasta. Recenzia romanului Un nou început poate fi citită aici.
 2. Când înflorește liliacul de Marta Hall Kally. Un roman cutremurător și marcant, despre război și ororile pe care oamenii normali și simpli au trebuit să le îndure. Acest roman m-a făcut să privesc altfel trecutul și să fiu recunoscătore pentru prezent. Recenzia romanului Când înflorește liliacul poate fi citită aici.
 3. Nebunie de-o vară de Tracy Brogan. Deși această ultimă poziție ar fi putut fi ocupată de o mulțime de alte titluri care ascund povești superbe, mi-am zis să vă las și o recomandare potrivită pentru perioada aceasta de vacanță. O lectură lejeră, relaxantă, care mi-a plăcut foarte mult și care își merită locul în acest top. Recenzia romanului Nebunie de-o vară se poate citi aici.

Dacă și vouă vă plac cărțile din colecția Blue Moon a Editurii Litera, vă invit să îmi lăsați câteva recomandări în comentarii.

You may also like...

3 Responses

 1. Dana spune:

  Când înflorește liliacul e cartea de loc 1 dintre toate. ❤️ Restul nu le-am citit, dar îmi doresc.

 2. Eva Anca spune:

  Acestea trei nu le-am citit, insa imi plac cartile aparute in colectia Blue Moon.

 1. 24/05/2022

  […] că nu este neapărat bine, eu cred cu tărie că viața este mult mai ușoară și avem și timp pentru relaxare. O ducem mult mai bine din toate punctele de vedere. Bine… poate în ceea ce privește […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial