Trei cărți ilustrate pentru copii pe care să nu le ratezi

E lucru dovedit că cei mici învață mult mai ușor prin joacă și prin asocierea informațiilor cu imagini. Așadar, e de la sine înțeles că sunt mult mai atrași de cărțile care conțin ilustrații decât de celelalte care conțin doar text. Eu am un exemplu chiar sub ochii mei. Maia, care deja face 11 ani, a început să citească tot mai des romane potrivite vârstei ei, dar care nu prea mai conțin ilustrații. Mereu când îi iau lui Albert cărți ilustrate, bineînțeles, zice că și-ar dori ca și cărțile pe care le citește ea în prezent să aibă ilustrații, sau mai multe ilustrații, după caz.

Așadar, mi s-a părut important să vă prezint și aceste trei cărți ilustrate, tipărite de curând la Editura Paralela 45:

cărți ilustrate, carti copii, carti,

Animale de companie și stăpânii lor faimoși

Cartea pentru copii Animale de companie și stăpânii lor faimoși are 44 de pagini și este potrivită celor care au măcar 8 anișoiri. Cărticica prezintă câțiva oameni faimoși, precum Picasso, Mozart și nu numai, care au avut animale de companie la care au ținut enorm și care nu au trecut neobservate în operele artiștilor. Este o cărticică interesantă și un bun prilej de a-l introduce pe cel mic în lumea artei.

Noi și istoria noastră

Noi și istoria noastră are formatul puțin mai mărișor (30×30) și 96 de pagini. este o carte interesantă, care prezintă în linii mari istoria noastră, a oamenilor și modul în care am evoluat. Cartea vorbește despre modul în care am lăsat aumite circumstanțe să ne facă să ne urâm între noi, ca nații sau rase, dar și cum ne-am unit la nevoie. Vorbește și despre dans, muzică și frumos. Foarte interesantă este cartea, mai ales că totul este expus cronologic și în paralel. Un cadou perfect, pentru orice copilaș care are 10 anișori sau mai mult.

Vrăjitoarea Crabibi

Bineînțeles că avem și o carte pentru cei mai mici. Vrăjitoarea Crabibi este potrivită copilașilor din categoria de vârstă 4-6 ani și are 32 de pagini. Povestea este tare drăguță și captivantă. Vrăjitoarea Crabibi va cucerri inimile celor mici, prin perseverența sa și hotărârea de care dă dovadă atunci când alege să participe la faimosul concurs Vrăjitorul Anului. Ca orice concurs, are probe diferite, la care Vrăjitoarea Crabibi trebuie să facă față.

cărți ilustrate, carti copii, carti,

Cei de la Editura Paralela 45 au mereu lansări interesante și potrivite pentru diferite categorii de vârstă. Vă recomand să îi urmăriți și voi, pentru a nu rata nimic.

You may also like...

1 Response

  1. Eva Anca spune:

    Mulțumesc pentru recomandări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial