Trei parfumuri Avon care îmi plac

Cred că v-am mai spus într-un alt articol că îmi plac mult parfumurile și că am ajuns, de-a lungul timpului, să îmi fac o mică colecție. Astăzi vă voi vorbi despre trei parfumuri Avon care fac parte din mini-colecția mea și care îmi plac foarte mult.

parfumuri avon

Parfumuri Avon preferate

Avon Luck for her este un parfum cu note florale și orientale. Poate fi purtat în fiecare zi și îmi oferă o stare de bine. Îmi place tare mult și design-ul elegant al sticluței. Am primit acest parfum cadou, în urmă cu mult timp, și de atunci m-am asigurat că nu îmi lipsește. Avon Luck for her are și un preț bun, aproximativ 60 lei.

Avon Today are, de asemenea, un preț accesibil. Parfumul ajunge undeva la 70 lei. Are note florale și lemnoase. Și acest parfum poate fi purtat în fiecare zi și eu așa aș face, dacă nu mi-ar plăcea atât de mult și altele. Today are și două surori la fel de interesante: Tomorrow și Always.

U by Ungro a apărut la Avon prin 2010, dacă nu mă înșel. L-am primit atunci cadou și l-am mai cumpărat o dată în urmă cu ceva timp, dar nu mai știu exact când. Nu mai știu nici cât costa, dar îmi aduc aminte că l-am luat cu 120 lei, la reducere. Acum l-am mai găsit doar pe ebay și costă cam 40$. Și acest parfum are note florale, extrem de plăcute.

Toate cele trei parfumuri persistă suficient de mult încât să fiu mulțumită. Au un miros plăcut. După cum spuneam și mai sus, îmi plac foarte mult aceste trei parfumuri Avon, dar mai am multe pe care le folosesc cu drag. În fiecare zi mă dau cu altul și de aceea mă țin mult. Bineînțeles că imediat ce ajungeau la mine, o perioadă le foloseam continuu. Apoi au intrat în rulaj 🙂 .

Vouă vă plac parfumurile? Aveți parfumuri Avon preferate? Vă invit să îmi spuneți în comentarii care sunt acestea.

You may also like...

21 Responses

 1. Silvia spune:

  Îmi plac mult parfumurile Avon!!!

 2. Laura spune:

  Eu doar Today-ul îl folosesc de vreo 4 ani! E parfumul meu preferat și singurul care ma caracterizează! Am mai folosit Pansion dance, Little black dress, Far away! Cele pe care le-ai menționat în articol nu le-am remarcat, dar de acum voi fi mai atentă!?

 3. Eva Anca spune:

  Pe primul nu cred că îl știu. Avon are parfumuri faine.

 4. Nela spune:

  Și mie îmi plac parfumurile. Pe cele de la Oriflame le-ai încercat? Eu ador Sublime Nature Tuberose, Possess, Divine Idol și Giordani Gold Original.

 5. Dana spune:

  Tot apar parfumuri tare tentante la Avon. Am folosit de-a lungul timpului și am fost mulțumită, chiar persistă. Acum am un Far away.

 6. Cred ca parfumul preferat de la Avon este Little black dress, dar nu-s sigura pentru ca oscilez intre el si Far away.

 7. Mie imi place Perceive, Pur Blanca, Today. 😀 Chiar au parfumuri bune la Avon.

 8. Mihaela spune:

  Today, Perceive, Little Black Dress, au fost parfumuri pe care le-am purtat cu drag. Acum insa am descoperit altele care imi plac.

 9. Mihaela Curea spune:

  Mie imi palacea mult Little Black Dress, mirosea tare bine.

 10. Lamiita Petre spune:

  Nu am incercat de la Avon decat Today si Little Black Dress, dar, cu siguranta imi voi indrepta atentia si catre alte parfumuri. m-ar tenta sa incerc Luck for her, fiind un parfum cu note florale si orientale

 11. Mirela Marin spune:

  Little Black Dress arata bine si ma tenteaza. Nu am mai avut de multa vreme parfumuri de la Avon, poate ca ar fi timpul sa o fac.

 12. Today , Luck si Little Black Dress sunt cele 3 parfumuri pe care eu le iubesc de la Avon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial