Ultimele achiziții de pe Femme Luxe – niciun pic de negru

Am făcut ce-am făcut și în ultima comandă plasată pe Femme Luxe, nu am avut nicio piesă vestimentară neagră sau care să conțină negru. Cum s-a întâmplat nu știu exact, dar mă bucur. Îmi plac ultimele mele alegeri.

În ultimul colet sosit de la Femme Luxe am avut un trening format din pantaloni și bluză, un tricou cu imprimeu, o pereche de blugi roz ( daaaaa, ați citit bine, roz) și încă un tricou colorat, care a ajuns la Maia.

E mult timp de când Maia îmi spune că vrea să îi comand și ei haine de pe Femme Luxe. Mai exact, de când a auzit că prietena noastră de la Porția de citit îi ia Amirei tricouri sau pantaloni de acolo. Am tot încercat să îi explic că mai trebuie să crească, dar ea nu și nu. De fiecare dată când îmi ajungea câte un colet, stătea pe aproape sperând că voi avea ceva care să îmi fie atât de mic încât să îi vină ei. Ei bine, această comandă a fost comanda norocoasă pentru Maia, iar mai jos vă voi spune de ce.

Ultimele hăinuțe de la Femme Luxe

Tricou pentru Maia

tricou colorat

Mi-a plăcut foarte mult acest tricou colorat atunci când l-am văzut pe site. Am văzut că este până în talie doar, dar am zis că risc și îl comand. Ei bine, așa cum am preconizat, mie îmi era prea scurt. Mi se ridică mult din cauza sânilor și ar fi trebuit să îl port doar cu pantaloni cu talie înaltă.

Așadar, am zis să îi fac pe plac Maiei și să o las să îl probeze. Mare surpriză am avut când am văzut că ea îl poate purta. Îi este puțin larg, dar acum cum se poartă mult hainele oversized, nu e deranjant. Foarte mult s-a bucurat că am hotărât să i-l las ei. Văzând că îi vine bine acest tip de tricou, i-am mai comandat două. Deja sunt pe drum și abia le așteptăm. Acestea două pe care le-am comandat acum, le-am luat mai mici, să stea mai pe corp.

Dacă vă place acest tip de tricou și vă gândiți să îl comandați, trebuie să mai știți că pe umeri are un burete, dar pe care eu am preferat să îl scot. Aruncați o privire în categoria T-shirts a site-ului și veți veea exact despre ce vorbesc.

Blugi roz de pe Femme Luxe

Ei, bine, nu credeam vreodată că îmi voi comanda de bună voie blugi roz, dar uite că am făcut-o și mă bucur foarte mult. Adevărul e că îmi plac tare. Îmi place faptul că sunt simpli, îmi place că sunt ușor elastici și tare comozi. Îmi place până și rozul, care este puțin diferit și are o tentă de corai.

I-am purtat deja de vreo trei ori de când îi am și intenționez să îi mai port cât îmi permite vremea.

Tricou California – Santa Clara

Nu e primul tricou cu acest imprimeu pe care mi-l comand. Mi-am mai luat unul pe albastru luna trecută, iar acum mi-am zis că mi-ar plăcea și unul gri. Îmi place mult faptul că este moale, comod și subțire, perfect pentru vară. Partea din spate este puțin mai lunguță și îmi place tare mult acest aspect. Cred că îmi mai iau unul, dacă mai găsesc pe o altă culoare.

Trening

trening doua piese dama femme

Mi-a plăcut foarte mult acest trening compus din pantaloni și bluză. L-am găsit în categoria Longewear și mi-a făcut instant cu ochiul. Îmi place mult culoarea, dar și ideea de bluză în loc de hanorac. Nu îmi aduc aminte să mai fi avut vreun trening cu bluză în loc de hanorac. Îmi place foarte mult. Este comod, plăcut la atingere și ador faptul că este simplu. Perfect pentru mine!

Cred că pantalonii se găsesc și separat. Sper să nu mă înșel, dar țin minte că i-am văzut în categoria Joggers cândva. Îmi place faptul că au buzunare și am unde îmi pune telefonul sau banii, lucru extrem de util. Mai am niște pantaloni foarte faini de pe Femme Luxe, tot în genul acesta, doar că gri și fără buzunare. Îi port destul de rar din această cauză, deși îmi plac mult.


Voi ce v-ați mai comandat în ultima vreme?

You may also like...

4 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Ma bucur ca ai renuntat la negru in aceasta comanda. Ai facut alegeri frumoase. Sa le porti cu drag!

  2. Dana spune:

    Tare frumoase alegeri și culori! Îți stă bine cu haine colorate, să porți mai des.

  3. anasylvi spune:

    Frumoase alegeri! Uneori e bine sa mai si schimbi cate ceva. Iti sta bine si cu culori deschise. Sa le purtati sanatoase!

  4. Blugii roz sunt faini rau de tot. Iar Maiei ii sta super cu tricoul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial