Un cadou inspirat – pentru femeile deosebite din viața noastră

Deoarece noi, fetele, acordăm o atenție deosebită îngrijirii personale, m-am gândit ca în articolul de astăzi să vin cu o idee de cadou care va bucura orice femeie. Deși cred că și orice produse ingrijire ar aduce bucurie, astăzi vreau să vă ofer două alternative. Astfel, cadoul va avea legătură cu rutina de ingrijire a femeii, fără să apelăm la cosmetice.

Nu spun că e ceva rău în a oferi produse de make up, o masca facială sau un serum. Spun doar că este puțin mai greu de ales ceva potrivit. Alternativele aceastea vor aduce la fel de multă bucurie, fără prea multă bătaie de cap.

Nu vă mai țin în șah. Mă refer la un roller facial, care va asigura un masaj facial relaxant și benefic pentru ten și la un mini frigider pentru cosmetice. Cum mi-a venit această idee? Vizitând site-ul meloni care.

De ce să oferi cadou un mini frigider meloni?

mini frigider cosmetice

Orice femeie și-ar dori un mini frigider pentru cosmetice, pot să vă asigur de acest lucru. Să nu vă gândiți că este doar un moft. Acest mini frigider reduce înmulțirea bacteriilor care apar după ce un produs este desigilat, asigură temperatura optimă pentru cosmetice și prelungește durata de viață a unei creme. Atunci când cumpărăm o cremă foarte bună, dar care are un preț destul de ridicat, am face orice să ne asigurăm că este benefică pentru tenul nostru pentru cât mai mult timp, nu-i așa? Ei, bine, atunci când o lăsăm în cameră sau în baie, lumina și căldura influențează durata de viață a ingredientelor active. În plus, acest frigider cosmetice are și o funcție de încălzire pentru ritualul de SPA pe care îl merităm.

Mini frigiderul de la meloni se găsește pe trei culori: soft peach, baby lily și blossom pink. Toate trei arată foarte bine și mi-e greu să mă hotărăsc pe care mi-l doresc.

Meloni crede cu tărie că orice femeie are nevoie de momente de relaxare, pe care le poate câștiga prin rutina de îngrijire, folosind produse de calitate. Orice moment pe care îl folosim pentru a ne îngriji ne ajută să avem mai multă încredere în noi și să ne bucurăm de ceea ce viața ne oferă.

Cei de la meloni care ne oferă o gamă largă de produse pentru îngrijire. Pe lângă Gua Sha care susține drenajul limfatic și detensionează mușchii faciali, globuri cryo, frigider cosmetice, găsim și două tipuri de rollere faciale.

De ce un roller facial poate fi un cadou apreciat

Un masaj cu un roller facial pune sângele în mișcare, restabilind echilibrul energetic, reduce inflamația sau durerea și are efect relaxant. Cu ajutorul unui astfel de accesoriu pentru ingrijire personala, produsele cosmetice folosite vor fi mai ușor absorbite, iar aplicarea oricărei creme va deveni o plăcere.

După cum vă spuneam și mai sus, meloni ne pune la dispoziție două tipuri de rollere faciale: Roller Facial Duo din Quartz sau Sodalit și Mini Roller texturat din Quartz sau din Sodalit.

Fiecare tip de roller facial asigură relaxarea mușchilor și, folosit corect, un masaj cu efect de drenaj limfatic sau de lifting facial. Fiecare piatră are propriile proprietăți, precum: curaj, vindecare, concentrare, echilibru emoțional, revigorare și nu numai.

Roller Facial Duo ,masaj facial

Mini Roller-ul Texturat oferă în plus un efect energizant. Accelerează drenajul limfatic și prevenine acumularea fluidului.

Aceste accesorii din piatră naturală pot fi introduse în mini frigiderul cosmetic dupa ce selectați funcția de încălzire pentru un masaj relaxant complet! Cât de super să și le poți încălzi chiar la tine în cameră și să aplici accesoriile calde împreună cu un ulei facial pentru un strop de relaxare dupa o zi lungă?


Găsiți aceste accesorii pentru ingrijirea personală în Colecția Beauty Stones a site-ului. Sper ca articolul de astăzi vă va fi de folos. Zi cu soare! 🙂

You may also like...

3 Responses

  1. Silvia spune:

    O zi frumoasa si tie!!!!SuntWow!!!!!Cine nu si-ar dori așa cadou!!!@

  2. Dana spune:

    Chiar sunt foarte utile aceste produse în rutina de îngrijire, pentru un ten frumos! Iar mini frigiderul mi se pare super!

  3. Eva Anca spune:

    Foarte faine sunt produsele acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial