Un castel de Crăciun/A Castle for Christmas

Chiar dacă nu v-am mai vorbit în ultima vreme despre vreun film de Crăciun, asta nu înseamnă că nu am văzut câteva. Unul dintre filmele văzute recent este Un castel de Crăciun. Mi-a plăcut foarte mult și am zâmbit de la început până la final. Am avut alături și o cafea bună cu lapte, iar relaxarea a fost completă.

Am vizionat Un castel de Crăciun/A Castle for Christmas pe Netflix, unde a și avut premiera la sfârșitul lunii noiembrie. Deși până acum mă uitam des pe Diva la filme de Crăciun, de când am descoperit Netflix-ul nu am mai încercat să îmi ajustez programul în funcție de orele la care încep filmele pe Diva. Mi-e mult mai comod așa și profit de asta.Să nu mai spun de faptul că dacă nu reușesc să-l văd tot, îl pot relua când îmi permite timpul sau mai bine zis, Albert.

Un castel de Crăciun/A Castle for Christmas

Un castel de Crăciun/A Castle for Christmas

Sophie Brown este o scriitoare renumită. Ea a reușit să-și atragă antipatia fanilor omorând un personaj apreciat din cărțile sale. Nici pe plan personal nu stă prea bine, fiind divorțată și singură. Are o fiică adolescentă, care menține normalitatea în lumea ei și care îi este un adevărat sprijin.

Sophie are origini scoțiene și hotărăște să se refugieze o vreme în Scoția, în apropierea castelului în care înaintașii săi au muncit. Ajusă acolo, se alătură unui grup de localnici veseli, care o primesc fără rețineri în sânul lor. De la ei află că minunatul castel este de vânzare și ea dorește să îl cumpere. Ducele care îl deține și care locuiește acolo, este ursuz și cam necioplit. El pune la cale un plan, sperând să rămână cu avansul achitat de ea, dar și cu castelul. Totuși, nu a luat în calcul cât de fermecătoare este Sophie.

Vă invit să-l vizionați și sper să vă placă și vouă!

You may also like...

6 Responses

 1. Alina S spune:

  E si pe lista mea cu filme craciunistice, urmeaza sa il vizionez . ♥️

 2. Oprea Carmen spune:

  hmm, inca nu am vazut filme de Craciun, urmeaza probabil in zilele mai urate, il notez pe acesta!

 3. L-am vazut si eu, este un film delicios potrivit pentru aceasta perioada de sarbatoare.

 4. Marin Mirela spune:

  O, ce mult îmi place! Abia aștept să-l văd! Din câte îmi dau seama, va fi excelent pentru o seară în doi.
  Mulțumesc pentru recomandare!

 5. Il pastrez pentru vacanta de Craciun.

 6. Rokolla spune:

  Nu am apucat sa-l vad. Multumesc mult pentru recomandare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial