Un cățel de Crăciun – impresii film

Ce faceți? Cum sunt zilele acestea? Prea aglomerate pentru a putea vedea un film de Crăciun? Sper din suflet ca treburile să nu stea chiar așa și să aveți timp și pentru micile plăceri ale vieții. Filmul despre care vreau să vă vorbesc azi, Un cățel de Crăciun, l-am văzut acum vreo două săptămâni. Mi-a plăcut tare și de aceea am ales să îl recomand azi.

un catel de craciun film de craciun

Un cățel de Crăciun ( titlu original A Puppy for Christmas) vă poate destinde și vă poate ajuta să intrați în spiritul sărbătorilor. În acest film, ca în majoritatea filmelor de Crăciun, sunt subliniate lucrurile cu adevărat importante, lucrurile de care ar trebui să ne pese. De asemenea, dragostea este la ea acasă. Minunat, nu-i așa?

Un cățel de Crăciun se difuzează pe Diva.TV

A Puppy for Christmas este încadrat la genul dramă și îi are în rolurile principale pe Christopher Russell, Cindy Busby și Greyston Holt.

Noelle locuiește cu iubitul său și speră să fie cerută în căsătorie de Crăciun. Este sfătuită să adopte un cățel și astfel să vadă dacă iubitul său este pregătit pentru pasul cel mare. Cățelul ales de Noelle este dintre acei căței care distrug totul, iar iubitul ei s-a arătat extrem de deranjat de el și de aluziile făcute de Noelle. Așadar, se desparte de ea.

Dezamăgită de situație și neavând unde să meargă cu noul său cățel, acceptă invitația unui coleg și își petrece Crăciunul alături de el și familia lui. Acolo, Noelle se redescoperă și își dă seama ce își dorește de fapt de la viață. Și colegul ei are parte de propriile revelații.

Toată povestea este prezentată într-un cadru de poveste, care nu te poate lăsa indiferent și care îți sporește iubirea pentru zăpadă și Crăciun.

Dacă nu ați văzut filmul, sper să reușiți zilele acestea.

You may also like...

6 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Ce simpatic pare! Multumesc pentru recomandare!

 2. Silvia spune:

  Da un film de sezon!!!!

 3. Dana spune:

  Pare tare frumos, sper să îl văd.

 4. Ce film simpatic! Cred ca mi-ar placea si mie.

 1. 11/12/2019

  […] și îi iubea la rândul său foarte mult. Acesta a ales să vină la Paris pentru a petrece Crăciunul cu prietenul lui din copilărie, dar și pentru a gusta din plăcerile vieții. Așa a ajuns să […]

 2. 05/03/2021

  […] vineri, mi-a fugit gândul la relaxare. Așadar, m-am gândit să vă recomand un serial foarte, foarte fain pe care l-am văzut de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial