Un puzzle macabru de Nadine Matheson

La Editura Niculescu au apărut niște titluri foarte interesante în colecția NICULESCU fiction. La sfârșitul anului 2022 a ajuns și la mine una dintre noutăți: Un puzzle macabru de Nadine Matheson. Încă de când am văzut titlul mi l-a dorit și m-am bucurat să descopăr un roman întunecat, cu un criminal suficient de psihopat încât să-mi dea fiori.

Acțiunea are loc în Londra, iar pe lângă crimele odioase și ancheta la care participăm de-a lungul romanului, avem ocazia de a intra și în viața privată a detectivilor. Viețile lor personale sunt la fel de încurcate și interesant de urmărit.

Un puzzle macabru, thriller, roman politist, puzzle. niculescu fiction, carti

Un puzzle macabru de Nadine Matheson – un roman plin de acțiune

Detectivul-inspector Henley a lucrat în ultima perioadă de la birou, deși locul ei era pe străzi. Se pare că o întâmplare din trecut a făcut-o să trăiască ceea ce trăiesc victimele criminalilor pe care obișnuiește să îi vâneze. Acest lucru a marcat-o, așa cum era și de așteptat.

Acum, când mai multe cadavre încep să apară, superiorul său consideră că este momentul potrivit ca Henley să-și reia activitatea. I se dă și un coleg nou sosit, lucru care nu prea o bucură. De asemenea, problemele de acasă îi ocupă mintea.

Cadavrele continuă să apară și toate semnele duc spre Peter Oliver – criminalul pe care Henley îl urăște din toată inima. Dar acesta este în închisoare. Așadar, este sigură că are de-a face cu un imitator. Dar oare are Oliver vreo legătură cu el?

Henley face o anchetă în toată regula, sperâd să prindă criminalul cât mai repede. Dar lucrurile scapă de sub control la un moment dat. Cel mai mare coșmar al său începe propria vânătoare. Cum se va termina totul?

Un puzzle macabru de Nadine Matheson se poate comanda de aici.

You may also like...

1 Response

  1. Alexandra spune:

    M-ai facut curioasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial