Un râu lung și luminos de Liz Moore

Dacă vă doriți să citiți un thriller plin de mister și extrem de captivant, trebuie să alegeți Un râu lung și luminos de Liz Moore. Sincer, nu credeam că îmi va plăcea atât de mult și mă bucur că am fost surprinsă într-un mod plăcut. Acest roman este mai mult decât arată la prima vedere. Are o latură psihologică, are acțiune, are și sensibilitate, mister și acțiune. Mi-a plăcut și cred că asta spune totul 🙂

Un râu lung și luminos de Liz Moore a apărut de curând la Editura Corint, în colecția Leda Bazaar, o colecție foarte dragă mie. Orice carte din colecția aceasta am citit, mi-a plăcut foarte mult și datorită acestui lucru urmăresc mereu noutățile.

Un râu lung și luminos , liz moore, recenzie, roman politist, editura corint, leda bazaar,

„Un râu lung și luminos este un roman remarcabil de profund și emoționant despre legături de familie și răni din copilărie imposibil de vindecat (…).” DENNIS LEHANE, autorul romanului Shutter Island

Mickey și Kacey sunt două surori cum nu se poate mai diferite. Prima este polițistă, a doua prostituată. Prima a luptat mereu pentru a ieși din mizeria în care a crescut, a doua s-a complăcut și a început să se drogheze. Mickey are un fiu și luptă zilnic pentruu a-i oferi o viață mai bună, Kacey își petrece timpul pe străzi, făcând orice pentru a-și putea lua doza necesară.

Mickey și Kacey au fost unite în copilărie. Au trecut împreună prin greutățile pe care copiii fără mamă le întâmpină. Rămase în grija unei bunici ignorante sau pur și simplu răpusă de greutățile vieții, cele două fete s-au chinuit mult. Pe Mickey a întărit-o întreaga experiență, dar pe Kacey a dărâmat-o.

Lupta lui Mickey de a scăpa de iadul în care a crescut, le-a separat pe cele două surori. Kacey s-a simțit abandonată, Mickey nu voia să fie trasă înapoi în mocirlă…

Tostuși, atunci când Kacey dispare, Mickey nu poate sta deoparte. Își dă toată silința să afle ce s-a întâmplat cu sora ei, sperând să fie bine. Acest lucru îi zdruncină echilibrul pe care și l-a creat de-a lungul timpului și îi aduce o mulțime de probleme.

Un râu lung și luminos este un roman impresionant, pe care nu trebuie să-l ratați. Îl puteți comanda de pe site-ul editurii sau din alte librării online.

You may also like...

3 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Mă bucur că ți-a plăcut atât de mult și ție. Și mie mi s-a părut un roman extraordinar.

  2. Abia astept sa il citesc si eu!

  3. Dana spune:

    Cu siguranță vreau să citesc povestea, pare super!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial