Vaccinurile. Ce trebuie să știe toată lumea – Kristen A. Feemster

Vaccinurile – prevenție sau boală? – cel mai controversat subiect! Oriunde întorci privirea acest subiect este discutat. Fie că sunt pro sau contra, majoritatea oamenilor vor să-i convingă pe cei din jur de propriul adevăr. Vor ca ale lor convingeri să fie și ale celor de lângă ei, iar acest lucru este extrem de greșit.

Fie că alegem ca vaccinul să facă parte din viața noastră și a familie noastre sau nu, eu consider că nu trebuie să ne impunem punctul de vedere cu forța și brutal, atunci când părerea nu ne este cerută. Sunt de acord cu faptul că unii oameni nu sunt suficient de informați și își iau hotărârile din auzite. Știu că acest lucru este total greșit, dar cu forța nu putem schimba nimic.

Eu sunt de părere că orice decizie importantă trebuie luată în cunoștință de cauză, după o documentare temeinică. În cazul acesta, ar trebui ca subiectul să fie discutat cu un doctor avizat, dar și să citim lucrări realizate pe acest subiect, de către medici din întreaga lume. O astfel de carte este și Vaccinurile. Ce trebuie să știe toată lumea – de Kristen A. Feemster.

vaccinul pro sau contra,Vaccinurile. Ce trebuie să știe toată lumea -de Kristen A. Feemster

Vaccinurile – prevenție sau boală?

Cartea Vaccinurile. Ce trebuie să știe toată lumea este scrisă de Kristen A. Feemster – medic specialist Boli infecțioase la Spitalul de Pediatrie Philadelphia. Kristen A. Feemster este și cercetător în domeniul politicilor de sănătate la Școala de Medicină a Universității Pennsylvania și director medical în cadrul Departamentului de Sănătate Publică din Philadelphia. Așadar, este un doctor avizat, care își concentrează cercetările, printre altele, pe imunizare și epidemiologia bolilor prevenibile prin vaccinare.

„O sursă valoroasă pentru oricine (…) are reticențe legate de siguranța și beneficiile vaccinurilor. Feemster oferă întreaga ei expertiză, prezentând subiectul într-o manieră accesibilă. Nu există nicio altă introducere mai clară și mai utilă în acest domeniu.” – Arthur L. Caplan, Școala de Medicină a Universității New York

Această lucrare este una imparțială, care are rolul de a ajuta părinții să hotărască cât de util este vaccinul, dacă este eficient. În Vaccinurile. Ce trebuie să știe toată lumea – de Kristen A. Feemster ne sunt prezentare și efectele adverse pe care vaccinurile le pot avea, modul în care acționează asupra corpului, cum sunt fabricate, dar și istoricul lor.

Așadar, după cum vă puteți da seama, această lucrare merită atenția tuturor celor care vor să afle mai multe informații despre vaccinuri. Dacă te-ai întrebat vreodată ce sunt vaccinurile – prevenție sau boală, cartea poate fi potrivită și pentru tine. De asemenea, o poți oferi cadou sau o poți recomanda unei persoane care este interesată de acest subiect.

Vaccinurile. Ce trebuie să știe toată lumea – de Kristen A. Feemster a apărut la Editura ALL și poate fi comandată de aici.

You may also like...

3 Responses

  1. Stoica. Viorica spune:

    Sunt asistenta medicala , rolul meu este sa informez mamicile ca este bun vaccinul facut la varsta care trebuie , orice vaccin poate avea reactie decla copil la copil , nu putem prevesti ca ceva rau se intampla in urma lui !

  2. Eva Anca spune:

    Chiar o carte utila pentru cei interesati de subiect. Iar vaccinurile clar reprezinta un subiect controversat si de actualitate.

  3. Dana spune:

    E binevenită o asemenea carte, ținând cont de cât de controversat și sensibil este acest subiect. O recomandare foarte utila!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial