Viața invizibilă a lui Addie LaRue de V.E. Schwab

Deși nu aveam de gând să vă vorbesc astăzi despre Viața invizibilă a lui Addie LaRue de V.E. Schwab, am observat că e doar 26 RON acum pe Bookzone și mi-am zis că trebuie să știți ce pierdeți dacă nu v-o comandați.

Cartea a apărut anul trecut la noi și are puțin peste 500 de pagini. Eu mi-am luat-o în perioada reducerilor de Black Friday, tot la un preț foarte bun. Mi-am luat mai multe cărți atunci de la ei. Deși știam că am deja multe necitite adunate și unele chiar primite pentru recenzii, am profitat de ocazie. Toate cărțile alese m-au atras atunci când mi le-am comandat, aceasta zici că a avut un magnet printre pagini. Făceam ce făceam și tot la ea mă uitam. Așadar, în cele din urmă am așezat-o pe noptieră și în scurt timp m-am apuat de ea. Mi-a plăcut extrem de mult! A avut de toate și abia că am lăsat-o din mâini, mult prea târziu în noapte.

Viața invizibilă a lui Addie LaRue de V.E. Schwab

Viața invizibilă a lui Addie LaRue de V.E. Schwab – un roman deosebit, greu de lăsat din mâini

Addie LaRue este diferită de fetele din jurul său. Ghinionul ei a fost că s-a născut într-o epocă în care femeia doar se căsătorea și avea grijă de casă. Addie era diferită! Voia libertate, voia să vadă lumea, să exploreze, să aleagă…

Atunci când părinții i-au aranjat căsătoria, Addie nu a vrut să accepte. Așadar, s-a rugat la zei să o ajute să scape de acel blestem. Deși a fost avertizată să nu se roage la zeul întunericului, atunci când doar acesta i-a răspuns, Addie LaRue a făcut un pact cu el. Ea și-a dorit libertate, să nu fie niciodată legată de nimeni. În schimb, i-a promis zeului că îi va oferi sufletul său, atunci când se va sătura de viață. Zeul i-a oferit libertatea supremă. I-a tăiat orice legătură cu orice persoană umană. Addie putea interacționa cu oricine, dar după ce ieșea din raza lui vizuală, la câteva clipe, era uitată. Doar zeul, Luc, și-o amintea și o vizita uneori, mai ales la aniversarea pactului.

Zeul i-a oferit lui Addie nemurire și tinerețe veșnică, dar nu i-a luat durerea, suferința și nici amintirile. Addie a fost nevoită să supraviețuiască într-o lume în care o femeie singură era considerată ușoară. A trebuit să învețe să facă rost de mâncare, să renunțe la principii și orgolii pentru a supraviețuii. A trebuit să facă față războaielor și să se obișnuiască mereu să fie uitată. Luc o dorea doar pentru el, dar ea nu voia să renunțe la viață, indiferent cât de grea sau tristă era uneori.

După 300 de ani, imposibilul se întâmplă. Cineva își aduce aminte de Addie. Cineva o vede și, cel mai important, nu o uită. De ce? Ce i-a scăpat zeului sau cine este de fapt bărbatul care și-o amintește pe Addie? Vă invit pe voi să aflați.

Viața invizibilă a lui Addie LaRue de V.E. Schwab se poate comanda de aici.

You may also like...

9 Responses

 1. Dana spune:

  Oooo, ce poveste captivantă și interesantă! Tare curioasă mă faci.

 2. Denisa spune:

  Foarte faina recenzia. Pare o carte faina, am sa o caut si eu.

 3. Mihaela spune:

  Interesanta carte! Eu cred ca pretul libertatii a fost un pic cam mare!

 4. Foarte drăguță coperta, nu am auzit de ea pana acum.

 5. Alina S spune:

  Si eu o am pe lista pentru 2022.

 1. 26/01/2022

  […] Viața invizibilă a lui Addie LaRue – V. E. Schwab […]

 2. 14/02/2022

  […] interesante, care mă atrag și care cer loc de cinste în biblioteca mea. Una dintre ele este Viața invizibilă a lui Addie LaRue, pe care am citit-o la începutul anului și care mi-a plăcut extrem de mult. De aceea o recomand […]

 3. 02/03/2022

  […] Viața invizibilă a lui Addie LaRue de V.E. Schwab […]

 4. 02/09/2022

  […] nu e prima carte scrisă de V.E. Schwab pe care o citesc. Cândva, la începutul anului, am citit Viața invizibilă a lui Addie LaRue. Mi-a plăcut extraordinar de mult și chiar eram curioasă cum va fi și acest nou roman tradus la […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial