Cadouri utile pentru bărbați

Am tot vorbit despre cadouri pe blogurile mele, atunci când se apropia câte o sărbătoare sau un eveniment la care se obișnuiește să oferim cadouri. Am vorbit de cadouri pentru copii, pentru femei de foarte multe ori, dar și despre cadouri pentru bărbați. Dintre toate categoriile de cadouri, cele pe care le oferim bărbaților mi se par cele mai dificile. Nu știu dacă e doar impresia mea, dar trebuie să recunoaștem că o femeie se bucură mereu de un parfum sau de un alt produs leagat de beauty, chiar dacă mai are 10 în dulapul ei din baie.

În cazul bărbaților lucrurile stau puțin diferit. Ei nu țin neapărat să aibă n parfumuri sau seturi de îngrijire. Cel puțin așa e în cazul soțului meu. De aceea mi se pare mai dificil să aleg ceva potrivit lui. Mă gândesc că nu sunt singura și de aceea atunci când am idei, le împărtășesc cu voi.

Dacă am vorbit despre parfumuri și haine în alte articole, de data aceasta vreau să vă sugerez să oferiți un cadou legat de una dintre pasiunile lor, mașinile sau reparatul lucrurilor de prin casă. Mai exact, m-am gândit că unele scule si echipamente pot fi utile și cu siguranță apreciate.

Scule si echipamente la prețuri accesibile

Sunt sigură că sunt și femei pasionate de mașini sau de reparatul lucrurilor. De fapt, cunosc câteva care repară orice nu funcționează cum trebuie și se poate repara. Dar sigur ele nu se bucură să primească drept cadou scule și echipamente necesare. În mod clar preferă un parfum sau o paletă pentru make-up 😛 . În schimb, bărbatul le apreciază și se bucură că are la îndemână echipamente utile pe care să le folosească de fiecare dată când se ivește o ocazie. Fie că are nevoie de ele des sau le etalează atunci când un vecin dorește să împrumute ceva, se bucură la fel de mult să le aibă.

Am găsit un site care comercializează scule și echipamente de calitate, iar astăzi vreau să vă prezint trei seturi pe care le puteți oferi cadou.

Set de șurubelnițe și biți cu 39 de piese

Pe automag.ro am găsit un set de șurubelnițe și biți cu 39 de piese, de la producătorul KsTools. Geamantanul este creat dintr-un plastic extra dur, care asigură rezistență în timp. Are mâner, pentru a fi ușor de transportat. Are două compartimente, pentru o organizare mai ușoară. Include cele mai uzuale bituri, suporturi de bituri și șurubelnițe. Mânerele sunt negre cu roșu și întreg setul arată foarte, foarte bine. Sunt sigură că nu avem cum să dăm greș oferind cadou un set de genul acesta, mai ales unul cu atât de multe piese.

Set chei combinate 21 piese. 6-32. Scule și echipamente

Setul de chei combinate, cu 21 de piese, pe care eu l-am văzut pe automag.ro, e creat tot de producătorul KsTools. Setul de 21 de piese nu vine într-un geamantan dintr-un material dur, precum setul de șurubelnițe și biți, ci într-o husă care se poate rula. Astfel, ocupă și mai puțin spațiu și poate fi depozitat aproape în orice loc. Acest lucru este un plus, nu-i așa? Știu că un bărbat trebuie să aibă scule la îndemână, altfel nu are cum să repare cele necesare, dar tare enervant e când mă lovesc de ele atunci când mă aștept mai puțin. Cheile sunt lucrate din cel mai bun oțel. Astfel fiind de calitate și rezistente în timp.

Set de chei tubulare. 172 de piese. 1/4, 3/8, 1/2

Și cheile tubulare au rostul lor. Până și eu știu asta. Așadar, un set de chei tubulare poate fi de asemenea un cadou reușit pentru bărbatul din viața voastră. Setul care mi-a atras mie atenția are 172 de piese. Deci conține tot ceea ce trebuie. Vine într-o carcasă robustă și rezistentă. Astfel, toate instrumentele sunt foarte bine depozitate, ferite de factori externi care le pot strica în timp. Mânerele cu clichet sunt parțial cauciucate, pentru a nu aluneca din mâna celui care lucrează cu ele și pentru a fi ținute cât mai ușor, indiferent de poziția mânii.


Am mai văzut foarte multe truse, scule și seturi care pot fi de mare ajutor unui bărbat care se ocupă de buna funcționare a lucrurilor din casă și nu numai. De data aceasta eu v-am prezentat doar trei dintre ele. Dar puteți oricând intra pe site și să studiați și voi oferta. Sunt sigură că vă va fi greu să nu adăugați ceva în coș.

You may also like...

3 Responses

  1. Eva Anca spune:

    De un astfel de cadou s-ar bucura și soțul meu.

  2. O cutie de scule vreau sa iau si eu pentru Sorin.

  3. Dana spune:

    Cu siguranță un cadou inspirat pentru bărbați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial